Burger King® ’den Yepyeni Lezzet: Barbekü Deluxe Burger

Burger King® ’den Yepyeni Lezzet: Barbekü Deluxe Burger

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Burger King® ’den Yepyeni Lezzet: Barbekü Deluxe Burger

Türkiye’nin 71 ilinde 600’den fazla restoranı ile hizmet veren Burger King®, sevenlerine içi içine sığmayan yepyeni bir lezzet sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 16, 2016

Burger King® ’den İçi İçine Sığmayan Yepyeni Lezzet: “Barbekü Deluxe Burger”

Türkiye’de 20 yılı aşkındır müşterilerine hizmet veren Burger King®, sevenlerine yepyeni lezzetler sunmaya devam ediyor. Burger King®’in lezzet dolu menüsüne yeni dahil olan “Barbekü Deluxe Burger”, etli ve tavuklu seçenekleriyle damaklarda lezzet fırtınası yaratacak.

Türkiye’nin 71 ilinde 600’den fazla restoranı ile hizmet veren Burger King®, sevenlerine içi içine sığmayan yepyeni bir lezzet sunuyor. Susamlı sandviç ekmeğinde çıtır soğan, barbekü sos, marul, mayonez ve cheddar peyniriyle sunulan Etli Barbekü Deluxe Burger ve Tavuklu Barbekü Deluxe Burger damaklarda lezzet fırtınası yaratacak.

Üstelik 1 Etli Barbekü Deluxe Burger Menü ve 1 Tavuklu Barbekü Deluxe Burger Menü birlikte, orta boy içecek ve orta boy patates ile sadece 16,50 TL’ye Burger King’çileri bekliyor.

BURGER KING® hakkında daha çok bilgi sahibi olmak www.burgerkingtr.com veya Facebook (www.facebook.com/Burger.King.Turkiye) ve Twitter (twitter.com/#!/BurgerKingTR) üzerinden yenilikleri takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT