Burger King’den Dışı Çıtır İçi Sıcacık ‘Çıtır Peynir’

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Burger King’den Dışı Çıtır İçi Sıcacık ‘Çıtır Peynir’

Burger Kingçiler yepyeni bir Burger King lezzeti olan dışı çıtır içi sıcak “Çıtır Peynir” ile tanışıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 31, 2013

Türkiye’nin en büyük hızlı servis restoran zinciri Burger King, yeni ürünü “Çıtır Peynir” ile gerçek lezzet tutkunlarına muhteşem bir lezzet sunuyor. Burger Kingçiler yepyeni bir Burger King lezzeti olan dışı çıtır içi sıcak “Çıtır Peynir” ile tanışıyor.

1995 yılından beri TAB Gıda ile faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük hızlı servis restoran zinciri Burger King, sevenlerini yepyeni bir ürünle buluşturuyor. Burger King’in dışı çıtır içi sıcacık yeni ürünü “Çıtır Peynir”, 4’lü, 6’lı ve 9’lu seçenekleriyle gerçek lezzeti arayanların vazgeçilmezi olacak.

Üstelik bu doyurucu ve avantajlı lezzetin yanında Pepsi de kısa süreliğine hediye olarak verilecek. 3,95 TL’ye 4’lü çıtır peynir alan herkese küçük boy Pepsi; 4,95 TL’ye 6’lı çıtır peynir alan herkese orta boy Pepsi ve 5,95 TL’lik 9’lu çıtır peynir alan herkese ise büyük boy Pepsi hediye olarak veriliyor.

20 Kasım 2013 tarihine kadar devam edecek çıtır peynir yanında Pepsi fırsatı için Burger Kingçiler’in, Türkiye genelindeki 500’den fazla Burger King restoranlarından birine uğramaları yeterli.

*Kampanya havalimanı, Edirne kapıkule ve mobil restoranlarımızda geçerli değildir.

www.burgerkingtr.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT