Burger Tutkunları İçin Big Plate’ten Yılın lezzet Sürprizi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Burger Tutkunları İçin Big Plate’ten Yılın lezzet Sürprizi

Yeni sezona özel menüsüyle birbirinden farklı lezzetler sunan Big Plate, burger çeşitleriyle de gönülleri fethediyor.

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Ocak 24, 2013

Yeni sezona özel menüsüyle birbirinden farklı lezzetler sunan Big Plate, burger çeşitleriyle de gönülleri fethediyor. Karamelize soğan, marul, cheddar peyniri, domates, turşu ve mayonezle zenginleşen Big Steak Burger, Big Plate’te tat avcılarını bekliyor.

Akdeniz mutfağı ağırlıklı olmak üzere dünya mutfaklarından örnekler sunan Big Plate, zengin menüsüyle misafirlerine birbirinden farklı lezzet deneyimleri sunuyor. Big Plate’in yeni sezona özel menüsünde sunduğu en büyük sürprizlerden biri de Big Steak Burger. Big Plate mutfağında yapılan taptaze hamburger ekmeğiyle hazırlanan, karamelize soğan, marul, cheddar peyniri, domates, turşu ve mayonezle zenginleşen bu burger, tadıyla kendine hayran bırakıyor.

Big Steak Burger’in yanı sıra menünün Burgerler bölümünde Yankees Burger ve Mini Burgerler de yer alıyor. Burgerin yanında servis edilen, özel bir teknikle hazırlanan çıtır ve çok lezzetli patates kızartması ise keyfinizi ikiye katlıyor.

Big Plate
İstinye Park AVM, Hillside girişi, İstinye
Tel: 0212 345 62 88

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

güzel bir yer fantastik bir yer
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT