Buselik Yeni Mekanında Da Lezzet Dolu Sofralarla

Buselik Yeni Mekanında Da Lezzet Dolu Sofralarla

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Buselik Yeni Mekanında Da Lezzet Dolu Sofralarla

Geleneksel lezzetleri modern sunumuyla birleştiren Buselik, ikinci şubesiyle Tünel Residence Teras’ta hizmet vermeye başladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 9, 2019

Buselik, klasik ve tanıdık tatlara farklı bir bakış açısıyla yaklaşarak geleneksel lezzetleri bambaşka bir boyuta taşıyor. Menüsüyle misafirlerine farklı bir deneyim sunan meyhanede hazırlanan şık sofralar, usta şeflerin tarifleriyle renkleniyor. Geleneksel Türk ve Ege tatlarını kendine has bir şekilde yorumlayan Buselik’in menüsünde badem ve fıstıklı Girit ezmesinden fırında otlu levreğe, güveçte yaprak ciğerden pastırmalı sıcak humusa, sıcak ot kavurmadan İzmir tulum peynirli köz patlıcan güvece birbirinden özel lezzetler bulunuyor. Buselik’in menüsünü unutulmaz kılan tatlar bunlarla sınırlı değil. Yalnızca en iyi ve en taze malzemeler kullanılarak hazırlanan vişneli pancar, ceviz ve kaymak, topik, güveçte kokoreç, karides saganaki, tahin helvalı katmer ve keçi sütü dondurması menünün öne çıkan lezzetleri arasında yer alıyor.

En keyifli sohbetler
Lezzetli yemeklerin çok ötesinde, herkesi kucaklayan bir meyhane yaratmak için yola çıkan Buselik; İstanbul’un en nadide manzaraları eşliğinde, eşsiz menüsü ve dekorasyonu ile özel bir deneyim sunuyor. Tünel Residence Teras’da yer alan meyhane, kendine has dili, sıcak ortamı ve özenli sunumları ile en lezzetli akşam yemeklerinden, iş çıkışı sohbetlerine tüm keyifli anların vazgeçilmezi oluyor. İstanbul’un eşsiztarihi yarım ada manzarasını ön plana çıkaran sade ve şık dekorasyonu ile dikkat çeken Tünel Buselik, en dostane muhabbetlerin adresi oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT