Büyüleyici Manzara Eşliğinde Anadolu ve Ege Lezzetleri

Büyüleyici Manzara Eşliğinde Anadolu ve Ege Lezzetleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Büyüleyici Manzara Eşliğinde Anadolu ve Ege Lezzetleri

Buselik’in büyüleyici manzarasına, mevsime uygun Anadolu ve Ege tarifleri eşlik ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 16, 2019
Anadolu Hisarı ve Tünel’deki restoranları ile kısa sürede kendi müdavimlerini oluşturan Buselik, şimdi de biri Anadolu diğeri Avrupa yakasında iki yeni noktada daha açıldı. Moda Buselik ve Tarabya Buselik’in büyüleyici manzarasına, mevsime uygun Anadolu ve Ege tarifleri eşlik ediyor. Lezzetlerden sunuma, servisten mimariye kadar her detayın özenle düşünüldüğü Buselik, geleneksel meyhane ruhunu günümüze ait modern bir dokunuşla yorumluyor. İsmini aldığı buselik makamı gibi, misafirlerini zarif, hayat dolu ve renkli bir atmosferde ağırlıyor.

Meyhane geleneğini modern bir anlayışla günümüze taşıyan Buselik, Anadolu Hisarı ve Tünel’deki restoranlarıyla kısa sürede İstanbulluların dikkatini çekmeyi başardı. Hızla büyüyen marka, üçüncü ve dördüncü şubelerini arka arkaya Moda Teras ve Tarabya’da açtı. Buselik, Moda Teras misafirlerini Kalamış’tan Adalar’a uzanan manzarası ve zarif mimarisi eşliğinde ağırlarken Tarabya’daki keyifli akşamlara ise dünyanın en nadide doğal peyzajlarından birine sahip, tarih ile kültürün iç içe geçtiği Boğaziçi manzarası eşlik ediyor.

Buselik’te sıcak dost sofralarına, usta şeflerin ellerinden çıkan özgün lezzetler tat katıyor. Menüde, Anadolu ve Ege mutfaklarından tarifler ile mevsim lezzetleri ön plana çıkıyor. Taze Baharatlı Buğdaylı Marine Kabak, Bademli Kuru Cacık ve Ballı Reyhanlı Karides, Pastırmalı Sıcak Humus, Sefarad mutfağından Şambrak Böreği, Badem ve Fıstıklı Girit Ezmesi bunlardan yalnızca bazıları.

Menüsüne eklenen yeni seçenekler de Buselik’in sofralarını daha lezzetli hale getiriyor. Köpoğlu, Zeytinyağlı Enginar, Otlu Izgara Levrek, Taze Domates ve Sarımsaklı Deniz Börülcesi Buselik’te tadabileceğiniz yeni seçeneklerden. Fırında Gelibolu Peynir Helvası ve Keçi Sütü Dondurması ise Buselik’in damak çatlatan favori tatlılarından.

Buselik’te sofralar lezzetten görselliğe, tüm detaylar düşünülerek özenle kuruluyor. Moda ve Tarabya şubeleri de, şık tasarımları ve nadide manzaraları ile adeta bütünleşen keyifli bir ortamda misafirlerine, muhabbet ve eğlence dolu deneyimler vadediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT