BW Şile Gardens’ta Roka Balık Zamanı!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri BW Şile Gardens’ta Roka Balık Zamanı!

Evinde klasik pişirme yönteminden sıkılmış, farklı damak zevkleri arayanlar için, İstanbul’a 45 dakikalık mesafe uzaklıkta olan Best Western Şile Gardens Hotel, roka balık lezzetini sunmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 27, 2012

Sonbahar mevsiminin en güzel yanlarından biri kuşkusuz balık yemektir. Balıkçı tezgahlarında gördüğümüz derya kuzusu palamutları, denizden çıktığı gibi taze taze yemek isteyenler için güzel bir önerimiz var! Best Western Şile Gardens Hotel’in Executive Chef'i Reşat Bölük, birbirinden farklı pişirme seçenekleriyle palamut lezzetini bir ziyafete dönüştürüyor.

Karadenizin en meşhur balıklarından biri olan palamut balığını yemyeşil Şile manzarasında tadımlamak isteyenlere Best Western Şile Gardens Hotel; ızgara, tava, ekşili, palamut pilaki, buharda pişmiş, parizyen usulü gibi farklı pişirme teknikleriyle sunuyor. Executive Chef Reşat Bölük palamut balığının püf noktası olarak ise, kuru kalmaması için mühürlenmesi gerektiğini önemle belirtiyor. Yemyeşil taze rokayla sunulan palamut balığı, hem formunu korumak hem de sağlıklı beslenmek isteyenler için ideal bir yemektir.

Evinde klasik pişirme yönteminden sıkılmış, farklı damak zevkleri arayanlar için, İstanbul’a 45 dakikalık mesafe uzaklıkta olan Best Western Şile Gardens Hotel, roka balık lezzetini sunmaya devam ediyor.

Rezervasyon için:
Şile Gardens Otel / 0 216 712 24 24
www.silegardens.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT