Cadılar Bayramı’na Özel Lezzet

Cadılar Bayramı’na Özel Lezzet

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Cadılar Bayramı’na Özel Lezzet

Sürpriz tatlarla yılın her dönemine lezzet katan Wish More Hotel İstanbul, Cadılar Bayramı’na özel olarak hazırladığı enfes Balkabağı Çorbası’nı menüsüne ekledi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 30, 2019

Sürpriz tatlarla yılın her dönemine lezzet katan Wish More Hotel İstanbul, her yıl 31 Ekim tarihinde kutlanan Cadılar Bayramı’na özel olarak hazırladığı enfes Balkabağı Çorbası’nı menüsüne ekledi. Beş yıldızlı otelin maharetli şefleri tarafından hazırlanan Balkabağı Çorbası, balkabağından gelen tatlı ve yumuşacık dokusu ile kutlamalar sırasında içinizi ısıtacak.

Türk ve dünya mutfaklarından sunduğu en gözde tatlarla lezzet tutkunlarının iştahını kabartan Wish More Hotel İstanbul, Ekim ayı menüsüne Cadılar Bayramı’na özel, enfes bir lezzet ekledi. Cadılar Bayramı’nın sembol sebzesi ile hazırlanan Balkabağı Çorbası, bu eğlenceli geleneği keyifli bir yemekle taçlandırmak isteyen misafirlerin gözdesi olacak.

Kremayla püre haline getirilmiş balkabağına mevsimin diğer gözde sebzelerini de ekleyerek damakları şenlendiren bir tat yaratan Wish More Hotel İstanbul’un maharetli şefleri, bu benzersiz karışımı çubuk tarçın, yıldız anason, taze kekik ve biberiyeyle zenginleştirerek unutulmaz bir lezzet deneyimi sunuyor.

Sürpriz tatlarla her kutlamaya lezzet katan Wish More Hotel İstanbul, Balkabaklı Çorba’nın sıra dışı lezzetini deneyimlemek isteyen misafirlerini, otelin asma katında yer alan konsept restoranında ağırlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT