Caffe Nero Bahariye’ye, Sizi De Bekleriz!

Caffe Nero Bahariye’ye, Sizi De Bekleriz!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Caffe Nero Bahariye’ye, Sizi De Bekleriz!

Yeni konsept mağaza dokusu, Bahariye’nin nostaljisiyle bir araya gelerek, Caffè Nero’nun mahalle ruhunu en iyi şekilde yansıtıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 5, 2016

Sıcacık atmosferi ve benzersiz tatlarıyla Caffè Nero, nostaljik tramvayı ve eski İstanbul’u hatırlatan sokaklarıyla Bahariye’de sizlerle buluşuyor!

“Milano’da değilseniz en iyi kahveci” unvanına sahip Caffé Nero, İstanbul’un en keyifli semtlerinden Bahariye’de lezzetli kahveleri ve muhteşem tatlarıyla misafirlerini bekliyor. Yeni konsept mağaza dokusu, Bahariye’nin nostaljisiyle bir araya gelerek, Caffè Nero’nun mahalle ruhunu en iyi şekilde yansıtıyor.

Tuğla duvarların ve daha açık renklerin kullanıldığı dokusuyla Caffè Nero Bahariye mağazası, ünlü kahve zincirinin mimari değişimini de ortaya koyuyor. Duvarlarında Türk grafiti sanatının en popüler isimlerinden biri olan, “Turbo” lakaplı Tunç Dindaş’ın hazırladığı, özel bir grafitinin de yer aldığı yepyeni mağaza; misafirlerine daha sıcak, samimi ve rahat bir ortam sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT