Caffè Nero'dan Yepyeni Bir Lezzet:Tostati

Caffè Nero'dan Yepyeni Bir Lezzet:Tostati

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Caffè Nero'dan Yepyeni Bir Lezzet:Tostati

Caffè Nero, kaliteli İtalyan kahvelerine günün her saati eşlik edebilecek yeni lezzeti Tostati ile Akdeniz ve Türk rüzgarlarını bir arada estiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 27, 2017

Caffè Nero, kaliteli İtalyan kahvelerine günün her saati eşlik edebilecek yeni lezzeti Tostati ile Akdeniz ve Türk rüzgarlarını bir arada estiriyor. Tostati, Peynirli & Domatesli ve Etli & İsli Çerkez Peynirli seçenekleriyle misafirlerin Caffè Nero deneyimine yeni bir soluk getiriyor.

Menüsünde kaliteli İtalyan kahvesinin yanı sıra Akdeniz mutfağının eşsiz reçetelerine de yer veren Caffè Nero, yepyeni lezzeti ile günün her saatini keyfe dönüştürüyor. Sandviç ile pizza arasında kalıp hangisini seçeceğine karar veremeyen misafirlerini “Tostati” ile ağırlayan Caffè Nero, bu geleneksel İtalyan lezzetini Türk dokunuşu ile yeniden yorumluyor.

Çıtır çıtır tost ekmeğinin üzerinde taptaze domateslerin peynir ile buluşmasını yansıtan Peynirli & Domatesli Tostati ve Dana Nuar ile geleneksel isli Çerkez peynirinin mükemmel uyumundan doğan Etli & İsli Çerkez Peynirli Tostati, Caffè Nero’nun kaliteli kahvelerinin en yakın arkadaşı olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT