Caffé Nero'dan Yepyeni Bir Tat Brownie Cheesecake

Caffé Nero'dan Yepyeni Bir Tat Brownie Cheesecake

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Caffé Nero'dan Yepyeni Bir Tat Brownie Cheesecake

Flat White’ın yanında şimdi yepyeni bir lezzet var, Brownie Cheesecake.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 16, 2018

Caffé Nero, yeni lezzetleriyle sonbahara merhaba dedi. Caffé Nero’nun benzersiz espresso’sunu süt ve kadifemsi süt köpüğü ile buluşturan Flat White’ın yanında şimdi yepyeni bir lezzet var: Brownie Cheesecake

Kaliteli İtalyan kahvesini birbirinden eşsiz lezzetlerle birlikte sunan Caffé Nero, Flat White’ın baştan çıkarıcı tadına eşlik eden yepyeni lezzeti Brownie Cheesecake ile sonbahara merhaba dedi. Caffé Nero’nun benzersiz espresso’sunu süt ve kadifemsi süt köpüğüyle buluşturan Flat White, yumuşak içimiyle damakları şenlendirirken, misafirlerin gün içinde keyifli bir kahve molası vermelerini ve sonbaharın tadını doyasıya çıkarmalarını sağlıyor.

Caffé Nero’nun sonbahara özel çıkardığı yeni lezzeti Brownie Cheesecake’ler ise, klasikleşen Flat White’ın yanında misafirleri bekliyor. Bitter ve sütlü çikolatanın birlikteliğinden doğan brownie ile cheesecake’in muhteşem uyumundan oluşan Brownie Cheesecake, kahve molasının keyfini katmerliyor. Altında enfes tereyağından gelen yumuşak, yoğun dokusu ile muhteşem bir lezzet oluşturan brownie’lerin yer aldığı cheesecake’lerin üzerini ise minik brownie küpleri süslüyor.

Yumuşacık içimiyle misafirlerin gönlünde taht kuran Flat White lezzetinin sırrı ise, Caffé Nero baristalarının ustalığında saklı. Her fincan için anında, özel olarak öğütülen kahveyle hazırlanan Caffé Nero espresso’su ile sütün oranını eşsiz bir şekilde dengeleyen maharetli baristalar sayesinde Flat White’ın kadifemsi, ince süt köpüğü ortaya çıkıyor.

Caffé Nero misafirleri tüm mevsim boyunca, Flat White ve Brownie Cheesecake’lerin sıcağıyla içlerini ısıtıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT