Caffe Nero’da Tadina Doyulmaz Fit Lezzetler

Caffe Nero’da Tadina Doyulmaz Fit Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Caffe Nero’da Tadina Doyulmaz Fit Lezzetler

Nefis tart hamurunu erik ve incirin doyulmaz lezzetiyle buluşturan erikli incirli tartın bir porsiyonu sadece 200 kalori.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 27, 2016

Caffe Nero menüsüne yepyeni tatlar ekledi. Erik ve inciri nefis tart hamuru üzerinde buluşturan erikli incirli tart ve hafif ama doyurucu kat kat etli sandviç gününüze lezzet katacak.

“Milano’da değilseniz en iyi kahveci” unvanına sahip Caffè Nero, damak tadından ödün vermeden formunu korumak, sağlıklı beslenmek isteyenler için özel ürünler sunuyor. Bu ürünlerin en yenilerinden biri erikli incirli tart... Nefis tart hamurunu erik ve incirin doyulmaz lezzetiyle buluşturan erikli incirli tartın bir porsiyonu sadece 200 kalori.

Caffè Nero, günün koşuşturmacası içinde yemeği es geçenlere kat kat etli sandviçi öneriyor. Özel soslarla harmanlanmış ve incecik dilimlenmiş etiyle bu sandviçin tadı damağınızda kalacak. Hem pratik hem doyurucu hem de hafif olan kat kat etli sandviç, hızlı günler için harika bir alternatif.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT