Caffé Nero’dan Anne Poğaçası...

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Caffé Nero’dan Anne Poğaçası...

Taze beyaz peyniri ve taptaze dereotuyla anne elinden çıkmış kadar lezzetli Caffé Nero poğaçası, günün en özel öğünlerinden biri olan kahvaltı için sıcacık bir alternatif sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 1, 2010

Eşsiz espressosuyla kahveseverlerin favorisi ünlü İngiliz kahve zinciri Caffé Nero, sıcacık poğaça çeşitleriyle sonbaharın kendini iyice hissettirdiği serin sabahlarda ev tadında kahvaltılara ev sahipliği yapacak.

Taze beyaz peyniri ve taptaze dereotuyla anne elinden çıkmış kadar lezzetli Caffé Nero poğaçası, günün en özel öğünlerinden biri olan kahvaltı için sıcacık bir alternatif sunuyor. Caffé Nero özel reçetesi double shot espressoyla hazırlanan cafe latte ve bol köpüklü cappucinoyla vazgeçilmez bir ikili oluşturan poğaça, diğer öğünler için de doyurucu bir atıştırmalık oluyor.

Bebek, Caddebostan, Nişantaşı’nın da aralarında bulunduğu İstanbul’un en keyifli lokasyonlarındaki 11 mağazasında gurme kahve sunan Caffé Nero, misafirlerini özenle ağırlamaya devam ediyor. Caffé Nero’da sonbahar keyifle yaşanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT