Caffe Nero’dan Limonata Ferahlığı

Caffe Nero’dan Limonata Ferahlığı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Caffe Nero’dan Limonata Ferahlığı

Taze nane ferahlığını sevenler, çilek tutkunları ve limonatada klasikten vazgeçmeyenler bu yaz Caffè Nero’da serinlik molası için buluşacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 14, 2014

Caffè Nero yaz sıcaklarıyla başa çıkmak için birbirinden lezzetli limonatalar sunuyor. Birbirinden lezzetli ve taze çeşitleriyle yaz günlerinde içinizi ferahlatacak limonatalar Caffè Nero’da sizleri bekliyor. Taze nane ferahlığını sevenler, çilek tutkunları ve limonatada klasikten vazgeçmeyenler bu yaz Caffè Nero’da serinlik molası için buluşacak.

Milano'da değilseniz en iyi kahveci unvanına sahip Caffè Nero, yaz sıcağından bunalanlara birbirinden lezzetli limonatalar sunuyor. Sıcak günlerde serinlemenizi sağlayacak limonatalar Klasik, Nane Mojito ve Çilek çeşitleriyle yaz aylarının keyfini çıkarmanızı sağlayacak.

Taze limonlarla hazırlanan limonatalar damaklara olduğu kadar gözlere de hitap edecek. Taze nane ve limonun kışkırtıcı birlikteliğinden oluşan Nane Mojito, ferahlamak isteyenlerin ilk tercihi olacak. Mis gibi mevsim çilekleriyle tatlandırılan Çilekli Limonata ise, limonata deneyimini sıra dışı bir tatla yaşamak isteyenleri bekliyor. Klasiğin tılsımından vazgeçemeyenlerin seçimi Klasik Limonata da, gün boyu taze hissetmenizi sağlayacak.

Damağınızda limonata ferahlığıyla, rüya gibi bir yaz geçirmek mümkün. Caffè Nero yazın keyfini çıkarmak isteyenleri limonatalarıyla serinletecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT