Capricorn, Terası ile Bahar Aylarında Daha Da Keyifli!

Capricorn, Terası ile Bahar Aylarında Daha Da Keyifli!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Capricorn, Terası ile Bahar Aylarında Daha Da Keyifli!

Akdeniz’in geleneksel tatlarını modern şehir ruhuyla bütünleştiren Capricorn’da, baharın gelişiyle teras keyfi ikiye katlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 10, 2017

Akdeniz deniz ürünlerini en iyi malzemeleri kullanarak basit ve sağlıklı pişirme yöntemleriyle sunan Capricorn, Boğaz manzaralı eşsiz terasıyla baharın güzelliğine ev sahipliği yapıyor. Şeflerin yaratıcı dokunuşlarıyla hazırlanan lezzetleri bir araya getiren Capricorn’un zengin menüsünde taze makarna seçenekleri de öne çıkıyor. Menünün favori ürünlerinden olan ev yapımı makarnaların keyfi Capricorn’un açık hava terası ile ikiye katlanıyor.

Capricorn menüsüne lezzet katan makarnalardan; Karışık Deniz Mahsullü, Kuru Midyeli, Karidesli ve Istakozlu “Spaghetti Alla Chitarra” acılı domates sosuyla hazırlanıyor ve paylaşımlık olarak sunuluyor. Karides, ısırgan otu, fesleğen ve domates sosuyla hazırlanan Ravioli ile Pesto soslu Gnocchi ise; Capricorn mutfağının farkını ortaya koyuyor. Makarnaların yanı sıra menüye heyecan katan ve reçetesi özel olarak hazırlanan Akdeniz Mavi Yengeç, Fırınlanmış Balkabaklı Hamsi ve Çıtır Kalamar gibi Akdeniz deniz ürünleri Capricorn mutfağının zenginliğini yansıtıyor.

Baharın güzelliğine benzersiz terasıyla ev sahipliği yapan Capricorn, ev yapımı makarna seçenekleriyle misafirlerine keyifli bir deneyim sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT