Caribou Coffee’den Lezzetli Bir İkram

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Caribou Coffee’den Lezzetli Bir İkram

French Roast ise eşsiz bir tatlı-acı aromaya sahip. Bu lezzetli kahvelerin yanında Mocha Java ve Espresso da denemeye değer.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 24, 2012

24.04.2012

Dünyadaki en büyük mağazasıyla Türkiye’ye “Merhaba” diyen Caribou Coffee’lerde bu aydan itibaren çekirdek kahve alan herkese filtre kahve hediye ediliyor

Her çeşit damak tadına hitap eden sıcak ve soğuk kahveleriyle misafirlerine benzersiz bir deneyim yaşatan Caribou Coffee’den yepyeni bir sürpriz var. Nisan ayı itibariyle paket çekirdek kahvelerden alan misafirlere günün filtre kahvesi hediye ediliyor.

Birbirinden lezzetli filtre kahveler arasında tatlı, canlandırıcı, mükemmel bir harman olan Daybreak Morning Blend, her yudumdan sonra damakta dinlendirici bir his bırakıyor. Caribou Blend, hem baharatlı hem de böğürtlenli bir aromaya sahip. French Roast ise eşsiz bir tatlı-acı aromaya sahip. Bu lezzetli kahvelerin yanında Mocha Java ve Espresso da denemeye değer.

İçeceklerini kaliteli kahve çekirdekleri ve günlük süt ile yapan, özel içeceklerinde ise eritilmiş gerçek çikolata kullanan Caribou Coffee, Mayıs sonuna kadar Şaşkınbakkal, Suadiye, Ümraniye Meydan AVM, Palladium AVM, İstinyepark AVM, Mersin Forum AVM, İzmir Forum AVM, Eskişehir ve Adana’da toplam dokuz yeni şube açacak. Yıl sonuna kadar 24 şubeyle misafirlerine hizmet vermeyi hedefleyen Caribou Coffee, tüm kahve severleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT