Cheesecake Tutkunlarına Özel Lezzet

Cheesecake Tutkunlarına Özel Lezzet

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Cheesecake Tutkunlarına Özel Lezzet

Sofralarında daima en leziz tatları sunma misyonunu benimseyen Wish More Hotel İstanbul, Ağustos ayına özel olarak hazırladığı Süt Reçelli Cheesecake ile misafirlerini ağırlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 20, 2019

Süt reçeli ve limon kabuğunun mükemmel uyumunu yansıtan yaza özel bu hafif tatlı, cheesecake tutkunlarına mutluluk tadında bir lezzet sunuyor.

Sürpriz tatlarla yılın her dönemine lezzet katan Wish More Hotel İstanbul, Ağustos ayı menüsüne aldığı Süt Reçelli Cheesecake ile misafirlerinin iştahını kabartıyor. Beş yıldızlı otelin deneyimli ve maharetli aşçılarının yaza özel olarak hazırladığı bu hafif tatlı, süt reçeli ve limon kabuğunun mükemmel armonisiyle lezzet tutkunları için adeta bir yaz mucizesi yaratıyor.

Misafirlerine daima en leziz tatları ulaştırma misyonunu benimseyen Wish More Hotel İstanbul’un deneyimli ve maharetli şefleri, Türk ve dünya mutfaklarının en gözde lezzetlerini yaratıcı dokunuşlarla yeniden yorumlayarak lezzet tutkunlarına mutluluk tadında tatlar sunuyor.

Hazırlanışında kullanılan limon kabuğu gibi ferahlatıcı ve doğal malzemelerle yazın sıcak aylarında tatlı ihtiyacını gideren, bir yandan da damakları şenlendiren bu özel lezzet, üzerindeki süt reçeli ile misafirlere farklı bir cheesecake deneyimi yaşatıyor.

Wish More Hotel İstanbul’un sunduğu bu özel yaz lezzetini deneyimlemek isteyen misafirler, ister yemeklerden sonra, isterlerse beş çayının yanında Süt Reçelli Cheesecake’in tadına varıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT