Chilai Yeni Mönüsü ve Tatları ile Kışa Hazır!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Chilai Yeni Mönüsü ve Tatları ile Kışa Hazır!

Chilai, hiçbir yerde duyamayacağınız müzikleri, yeni mönüsüyle, şıklıkla bütünleşen eğlencesi ve Bebek’in muhteşem manzarasını bir arada sunuyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 14, 2011

14.11.2011

Sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar farklı tatları buluşturduğu yeni mönüsü ve birbirinden lezzetli kokteylleri ile bu sene en iyi çıkış yapan mekan ödülünü alan Chilai, Bebek’ in en gözde mekanı olmaya devam ediyor…

Angel Group bünyesinde, ismini semtin bilinen en eski adından alan ve açıldığı günden bu yana hayran kitlesi tarafından büyük ilgi gören Chilai, hiçbir yerde duyamayacağınız müzikleri, yeni mönüsüyle, şıklıkla bütünleşen eğlencesi ve Bebek’in muhteşem manzarasını bir arada sunuyor!

İstanbul’ un tüm renklerini, enerjisini, keyfini içinde barındıran ve bistro&lounge, fine-dining, sushi bar, Godiva çikolata ve sanat galerisi olmak üzere konuklarını her katta farklı bir seçenekle karşılayan Chilai, 150 kişiyi ağırlayabilen şehrin merkezinde ama gürültüsünden uzak olmayı tercih edenlere eşsiz lezzetler ve kış aylarına özgü sadece Chilai’ de yiyebileceğiniz tatlar sunuyor. Mönüsünü gün geçtikçe genişleten ve her sezon müdavimlerine farklı lezzetler sunmaya özen gösteren Chilai, en yaratıcı şef ödülü alan Hazer Amani’ nin sihirli ellerinden kış günlerine özel “Fırınlanmış Kuzu İncik” , “ Jamaika usülü Tavuk Burger” ile farklı beğenilere hitap eden ve İstanbul da yiyebileceğiniz en pahalı burger olmak özelliğine sahip “Foie Gras ve Trüflü Burger” damaklarınızda eşsiz tat bırakıyor. Tadına doyamiyacağınız ve sadece Chilai’de yiyebileceğiniz “Nile Perch Şiş” ve “Fırında Halibut” ile fark yaratmaya devam ediyor.

Sizin tercihiniz hangisi olursa olsun, boğaz manzarasıyla Chilai, kış gecelerinizin vazgeçilmezi olacak!

www.chilai.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT