Çınar’da Denize Karşıdır İftarlar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çınar’da Denize Karşıdır İftarlar

Yine yaz aylarına denk geldi Ramazan... Sıcaklarda tutulan oruç sonrası en keyifli iftar seçeneklerinden biri de kuşkusuz Yeşilköy'deki Çınar Hotel.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 19, 2012

27.06.2012

Ramazan 2012

Çınar Hotel, 2012 yazında da yine Ramazan özel organizasyonları hazırlıyor... Grup ve davetler için değişik iftar mönü alternatifleri sunan Çınar'da deniz/havuz manzaralı mekanlarda olmak ayrıcalıklı. Büyük gruplara havuz başında sunulan toplu iftarlar önerilirken aile ve dostlarla birlikte olmak isteyenler La Delicatesse Restaurant’ın terasında standart mönüden seçimler yapabilecekler...

Yine yaz aylarına denk geldi Ramazan... Sıcaklarda tutulan oruç sonrası en keyifli iftar seçeneklerinden biri de kuşkusuz Yeşilköy'deki Çınar Hotel... Denize, havuza karşı a la carte servis almak, leziz yemeklerden tatmak için ideal... Küçük gruplar ve özel buluşmalar için La Delicatesse Teras... Rezervasyon şartıyla ama! Restorana gelen konuklara teras ortamında harika bir gün batımında önce çorba ve iftar tabağı servis ediliyor, ardından herkes dilediği yemekleri mönüden seçip istiyor... Ev tadında zeytinyağlılar, börek, belki salata; ardından Ramazan klasiklerinden et yemekleri... Ve sonunda tatlılar; güllaç, fırın sütlaç, şekerpare ya da dondurmalı profiterol... Kim ne isterse!

Büyük iftar davetleri -daha çok şirket yemekleri- için de özel iftar mönüleri söz konusu Çınar Hotel'de... Mönü fiyatına KDV; limitsiz çay, meyve suları ve filtre kahve dahil. Kürsü, mikrofon, ses sistemi, sunum yine otel tarafından sağlanırken iftar sırasında banttan müzik yayını yapılıyor. Bahçe katında Marmara Balo Salonu’nda, havuz başında ya da otelin bahçesinde gerçekleştirilen toplu Ramazan davetleri, özgün iftar mönüleriyle göz dolduruyor. Konuklara zengin iftar tabağı, alternatifli bir çorba, ardından sıcak börek, arzu edilirse zeytinyağlılar, bir salata ile Türk-Osmanlı tarzı ana yemekler ve sonrasında karışık Türk tatlıları tabağı veya geleneksel lezzet güllaç sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT