Çınar’da Manzaralı Ramazan!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çınar’da Manzaralı Ramazan!

Çınar Hotel, 2011 yılı Ramazan ayında özel organizasyonlara imza atıyor... Gruplara ve davetlere yönelik farklı iftar mönü seçenekleri hazırlayan otelin deniz/havuz manzaralı mekanları son derece keyifli.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 11, 2011

11.07.2011

Çınar Hotel, 2011 yılı Ramazan ayında özel organizasyonlara imza atıyor... Gruplara ve davetlere yönelik farklı iftar mönü seçenekleri hazırlayan otelin deniz/havuz manzaralı mekanları son derece keyifli. La Delicatesse Restaurant’ın terasında ve daha kalabalık gruplar için havuz başında sunulan toplu iftarların yanı sıra açık büfeden kaçanlar için La Delicatesse Teras`ın standart mönüsünden seçimler de aile veya dostlarla iftar için iyi bir seçim...

yaz aylarına rastlayan Ramazan`da tüm gün tutulan oruç sonrası iftar zamanını en güzel biçimde değerlendirmek isteyenler buyursunlar Yeşilköy Çınar Hotel`e... Bir yanda deniz, bir yanda havuz; a la carte servis, leziz yemekler... Küçük gruplar, aile yemekleri için La Delicatesse... Rezervasyon yaptıran konuklara teras ortamında manzaraya karşı servis edilen çorba ve iftar tabağının ardından mönüden seçileceklerle devam... Ev tadında zeytinyağlılar, börek, belki salata; ardından Ramazan`da hoşa giden yemeklerden et seçenekleri, hatta kebap... Ve finalde olmazsa olmaz`lardan tatlılar; mesela fırın sütlaç, şekerpare ya da dondurmalı profiterol...

Çınar Hotel`de büyük iftar davetleri -daha çok şirket yemekleri- için özel bir iftar mönüsü de oluşturuluyor bu arada. Mönü fiyatına KDV; limitsiz çay, filtre kahve ve meyve suları dahil. Kürsü, mikrofon, ses sistemi, sunum da otel tarafından sağlanıyor. Yemek sırasında CD çalar ile müzik yayını yapılıyor. Bahçe katındaki Marmara Balo Salonu’nda düzenlenen toplu Ramazan davetleri istenirse havuz başında ya da otelin bahçesinde de gerçekleşebiliyor.

Beğenilere göre şekil alan iftar mönüleriyle konuklara zengin iftar tabağı, alternatifli bir çorba, ardından sıcak börek seçeneği, arzu edilirse zeytinyağlılar, mutlaka bir salata çeşidi ile özgün Türk-Osmanlı tarzı ana yemekler ile ardından karışık Türk tatlıları tabağı veya geleneksel lezzet güllaç sunuluyor.

Ramazan 2011

Adres: Fener Mevkii 34149 Yeşilköy İstanbul
Telefon: 0212 663 29 00
Web: www.cinarhotel.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT