Çırağan Palace Kempinski’de Boğaz Kıyısında Barbekü!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çırağan Palace Kempinski’de Boğaz Kıyısında Barbekü!

Boğaz’ın hemen kıyısındaki yemyeşil terasında barbekü mevsimi başladı! Her gün 19.00-01.00 arası Boğaziçi Köprüsü’nü de, Kız Kulesi’ni de gören, Boğaz sularına dokunabilecek kadar yakın olduğunuz masanızda yaz, Boğaz ve barbekü keyfi canlı müzikle ikiye katlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 3, 2011

03.06.2011

Çırağan Palace Kempinski’nin Boğaz’ın hemen kıyısındaki yemyeşil terasında barbekü mevsimi başladı!

Her gün 19.00-01.00 arası Boğaziçi Köprüsü’nü de, Kız Kulesi’ni de gören, Boğaz sularına dokunabilecek kadar yakın olduğunuz masanızda yaz, Boğaz ve barbekü keyfi canlı müzikle ikiye katlanıyor: 20.00-23.00 saatleri arası Perşembe akşamları akustik gitar eşliğinde canlı müzik, Cuma akşamları canlı saksofon ve Cumartesi akşamları canlı keman performansları...

Geri kalan gün ve saatlerde Salih Saka yönetimindeki canlı DJ performansı ile tadılacak Çırağan Bospours Barbeque’nün zengin menüsünde karidesten çupraya, kuzu şiş kebaptan köpekbalığı etine, peynir çeşitlerine ve tatlılara bin bir lezzet var! Kişi başı bir meşrubat, su ve KDV dahil 155 TL; ya da kişi başı limitsiz yerli şarap ve alkollü içecekler ile KDV dahil 189 TL; 0-5 yaş arası çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş arası % 50 indirimli.

Adres: Çırağan Cad. No: 32 Beşiktaş İstanbul
Telefon: 0212 326 46 46
Web: www.kempiski.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT