Çırağan Sarayı’nda İhtişam Dolu Işıl Işıl Noel ve Yılbaşı Kutlamaları

Çırağan Sarayı’nda İhtişam Dolu Işıl Işıl Noel ve Yılbaşı Kutlamaları

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çırağan Sarayı’nda İhtişam Dolu Işıl Işıl Noel ve Yılbaşı Kutlamaları

İstanbul, 10 Aralık 2018; Çırağan Palace Kempinski İstanbul, 2019’u ihtişamına yakışır şekilde ışıl ışıl noel ve yılbaşı kutlamalarıyla karşılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 10, 2018

Bu yıl #RoyalWishes temasıyla noel ve yeni yıl aktiviteleri dünyanın dört bir yanından gelen misafirlere sunulurken göz dolduran dekorasyonlar konukları eşsiz bir serüvene davet ediyor.Özel tasarımlarıyla fark yaratan “Sadi Events” tarafından hazırlanan içinde umut dolu yeni yıl dilekleri barındıran üç boyutlu defter, lobi boyunca uzanan kırmızı halı ve ışıl ışıl ve görkemli yılbaşı ışıltıları Aralık ayı boyunca Çırağan Palace Kempinski İstanbul’un konuklarıyla buluşmayı bekliyor. Ayrıca çikolatadan yapılmış Çırağan Sarayı ve adeta yeni yıl dilekleriyle yolculuğa çıkan çikolata treni otelin en göz alıcı noktalarında misafirlere görsel bir şölen yaşatırken, Laledan Restoran’ın girişinde bulunan dev “Gingerbread House” ise görenleri büyülüyor. Bu dev evin içinde birbirinden leziz kurabiyeler, süsler, noel ve yeni yılı yansıtan hediyelikler misafirlere sunuluyor.

Yılbaşı Ruhunu Yansıtan Brunch’lar ve Akşamüstü Çay Saatleri

Çırağan Sarayı, Aralık ayına özel lezzetler ve dekorlarla dolup taşan Noel ve Yeni Yıl Brunch’ları ile konuklarını Laledan Restoran’ın Boğaz manzarasına karşı 300’den fazla enfes lezzetin sunulduğu ziyafete davet ediyor. Açık büfede gingerbread house, çikolata evler, ışıltılı süslemeler içine kurulan brunch; görkemli ve zengin lezzetler sunuyor. Yeni yıla girerken olmazsa olmaz lezzetlerden enfes soslarla hazırlanmış hindiler, istiridye köşesi, leziz deniz ve şarküteri ürünleri, peynirler, yeni yıla özel hazırlanan içecekler ve daha birçok noel ve yılbaşı ruhunu yansıtan lezzet tadılmayı bekliyor. Göz doldurucu çinilerle ve görkemli kristal avize ile dekore edilmiş İznik Odası ise her köşesi uzman pasta şefleri tarafından noel ve yeni yıl temalı pastalar, kekler ve çeşit çeşit çikolatalarla dolu bir “Çikolata Odası”na dönüşüyor. Aralık ayında özel olarak yeni yıl temalı dekorasyon ve ürünlerle süslenen bu odada noel keki olarak bilinen kuru meyveler ve badem likörlü “stollen” keki, vanilyalı noel’e özgü pandoro keki, “yule-log” pastaları, İtalyan’ların özellikle noellerde yaptıkları meyveli “panettone” keki ve noel kurabiyeleri yeni yıl tadını damaklara taşıyor. Bunların yanı sıra cevizli, çarkıfelek meyveli, ahududulu ve vanilyalı donutlar; safranlı, kadayıflı, fesleğenli, narlı olarak sunulan Osmanlı çikolata köşesi, baklavalar gibi birçok gözde lezzet yeni yılın tüm ışıltısıyla yerini alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT