Çıtır Usta'dan Keyifli Yılbaşı Sofraları

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çıtır Usta'dan Keyifli Yılbaşı Sofraları

Anadolu’nun gurme lezzetlerini bir araya getirerek yeni tatlar oluşturan Çıtır Usta, pide çeşitlerinden lahmacuna kiremitte kuşbaşından saç kavurmaya kadar uzanan geniş mönüsüyle yılbaşı sofralarınızı şenlendirecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 19, 2011

19.12.2011

Anadolu’nun gurme lezzetlerini bir araya getirerek yeni tatlar oluşturan Çıtır Usta, pide çeşitlerinden lahmacuna kiremitte kuşbaşından saç kavurmaya kadar uzanan geniş mönüsüyle yılbaşı 2012 sofralarınızı şenlendirecek.

Türk yemek kültürünün en özel lezzetlerini kendine özgü yorumlarıyla sunan Çıtır Usta, zengin mönüsüyle yılbaşı sofralarınızı şenlendirecek. Anadolu’nun gurme lezzetlerini bir araya getirerek tek bir çatı altında toplayan Çıtır Usta, zengin mönü seçeneği ile yeni yıl akşamı da yanınızda olacak.

Bıçak arası kıyma ve özel baharatlarla harmanlanmış Çıtır Kebabı, köz patlıcan, domates ve yoğurt üzerinde çöp şişle yapılan Ali Nazik, lavaşla fırınlanan ve kaşar peynir ile servis edilen Fırın Beytisi gibi tadıyla akılardan çıkmayan çeşitlerin yanı sıra Çıtır Usta’nın Sadrazam Sofrası adını verdiği iki kişilik kebap mönüsü de keyifli bir yılbaşı geçirmenizi sağlayacak.

Kiremitte sunduğu lezzetlerle en doğal tatları tüketicinin damak zevkine sunan Çıtır Usta, kiremitte kuşbaşı, tavuk ve köfteleriyle toprak kabın aromasını özel olarak dinlendirilmiş kaliteli etlerle buluşturuyor. Paket serviste ortalama 27 TL gibi bir fiyatla hizmet veren Çıtır Usta’nın saç ve çoban kavurmaları ise bir porsiyonla yetinilmeyecek kadar iddialı.

Özel dekorasyonlu şubeler
Ferah dekorasyonu, gıda kalitesi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla sektörün öncüleri arasında olan Çıtır Usta, yedi ayrı şehirdeki 35 şubesinde aynı kalitede hizmet veriyor. Çıtır Usta şubeleri masa düzeni, zengin yemek çeşidi, sunum ve servis elemanlarının kostüm seçimiyle alakart restoranları aratmıyor. Her yaştan lezzet tutkunlarını günün farklı saatlerinde bir araya getiren Çıtır Usta, yetişkinler kadar minik ziyaretçilerini de memnun ediyor.

“Çocuk mönüsü” seçeneği küçük misafirlerin damak tadına hitap ederken, mönüyle birlikte sunulan “Ben Ten” gibi popüler karakterlerin oyuncakları keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor. Çıtır Usta’nın imzasını attığı bu lezzet serüveninin ardında ise büyük bir ekip çalışması ve deneyim gizli. Kebap ustalarının büyük bölümünün Doğu illerinden, pide ustalarının ise Karadeniz Bölgesi’nden seçildiği Çıtır Usta, lezzet kalitesinden ödün vermemek için çalışanlarını sekiz ayı bulan uzun eğitimlere tabi tutuyor. Yüzde 100 hijyenik kebap ve pideleri, Çıtır Usta lezzet farkı ile yemek ve size en yakın Çıtır Usta şubesini öğrenmek için web adresi: www.citirusta.com

Çıtır Usta Hakkında
Temelleri 1994 yılında Almanya’da atılan Çıtır Usta, 2002’de Türkiye’deki ilk şubesini Galleria’da açtı. İstikrarlı büyümesine devam eden Çıtır Usta, ilk 4 yıllında 10 şubeye ulaşarak 2007 yılında franchise vermeye başladı. Bugün 35 noktada faaliyet gösteren firma, 175 kişiye kurumsal çatısı altında, 250’dan fazla kişiye de franchise sitemi ile istihdam sağlıyor. Bandırma ve Edirne bölgesinden gelen özel kesim etlerin kullanıldığı Çıtır Usta’nın menüsünde lahmacun ve pideden kiremit saç tavaya, kebap çeşitlerinden dürüm dönere, Antep ve Kilis yöresi başta olmak üzere ülkemizin farklı lezzetlerini bulmak mümkün. Üretim için yatırımlarına devam eden ve her geçen gün yeni şubelerle tüketicisine daha yakın olmayı hedefleyen Çıtır Usta hakkında detaylı bilgi için www.citirusta.com adresi ziyaret edilebilir.

Çıtır Usta Şubeleri: www.citirusta.com



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT