Cloud 34’te Eğlence Terasa Taşındı!

Cloud 34’te Eğlence Terasa Taşındı!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Cloud 34’te Eğlence Terasa Taşındı!

Cloud 34, konuklarını yazlık terasında ağırlamaya başladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 22, 2014

Hilton İstanbul Bomonti’nin rooftop barı Cloud 34, yeni yazlık mekanında konuklarına havuz başında, yıldızların altında eğlenme fırsatını sunuyor.

Yaratıcı barmenler tarafından hazırlanan sıra dışı kokteylleri ve ev sahipliği yaptığı etkinliklerle kısa sürede şehrin en gözde eğlence mekanları arasına giren Cloud 34, konuklarını yazlık terasında ağırlamaya başladı. Hilton İstanbul Bomonti bünyesindeki bar, yaz süresince açık havada, havuz başındaki şık ve ferah mekanında hizmet verecek.

Cloud 34, her zevke hitap eden alkollü ve alkolsüz kokteyllerinin yanı sıra usta şef Yannis Manikis’in imzasını taşıyan atıştırmalık lezzetleriyle de fark yaratıyor. Barın yaz için yenilenen menüsünde, hafif ve sağlıklı dürüm seçenekleri, Akdeniz’in en taze ürünleriyle hazırlanan sandviçler ve biri vejeteryan olmak üzere üç adet box menü yer alıyor. Gül lokumlu ve susam, bal, krokanlı başta olmak üzere dondurma seçenekleri de unutulmamış.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için: 05497903144

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT