Cloud 7 Restaurant'ta Ossobuco Geceleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Cloud 7 Restaurant'ta Ossobuco Geceleri

Nefes kesen Boğaz manzarası ile Cloud 7 Restaurant, yeni “İtalyan” konseptiyle her Perşembe misafirlerine farklı lezzet deneyimleri yaşatacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 3, 2012

03.01.2012

Nefes kesen Boğaz manzarası ile Cloud 7 Restaurant, yeni “İtalyan” konseptiyle her Perşembe misafirlerine farklı lezzet deneyimleri yaşatacak. Dağ kekiği ile hazırlanan Caprese, Buffalo Mozzarellası, sebze & tulum peyniri, tavuk ciğeri ve yaban mantarı ile hazırlanan enfes Bruschette ve tadına doyamayacağınız sarımsaklı püre üzerinde servis edilen dana Ossobuco tam bir lezzet şöleni sunuyor.

Hilton ParkSA İstanbul’un en üst katında yer alan Cloud 7 Restaurant’ta her Perşembe İtalyan lezzetlerinden oluşan özel menüsü ve İtalyan esintileriyle hazırlanan sıcacık konseptiyle konuklarına lezzet şöleni yaşatmak için hazır. Muhteşem panaromik Boğaz manzarası ve kusursuz hizmet anlayışıyla sevdikleriniz ve dostlarınızla keyif ve lezzet dolu dakikalar yaşayabileceğiniz Cloud 7 Restaurant, İtalyan mutfağının en seçkin örneklerini sizlerin beğenisine sunuyor.

Hilton ParkSA İstanbul’daki Cloud 7 Restaurant’ın İtalyan mutfağının en seçkin lezzetlerinden oluşan özel menüsünde sizi baştan çıkaracak özel tarifler bir araya getirilmiş. Başlangıç olarak farklı ve aynı zamanda bir o kadar leziz ahtapotlu patates salatası, parmesan peyniri ile birlikte enginarlı roka salatası, çeşitli soslarla hazırlanmış ızgara sebze; domates ve dağ kekiği ile özenle hazırlanan Caprese, Buffalo Mozzarellası, sebze & tulum peyniri, tavuk ciğeri ve yaban mantarı ile hazırlanan enfes Bruschette sunuluyor. Ana yemek olarak ise tadına doyamayacağınız sarımsaklı püre üzerinde servis edilen dana Ossobuco ile farklı bir lezzet deneyimi yaşayabilirsiniz. Tüm bu lezzet şöleninin üzerine cevizli dondurma eşliğinde servis edilen muhteşem bir Tiramisu ile geceyi tatlı bir sonla noktalayabilirsiniz.

İtalyan konseptinden oluşan bu özel gecede size yine son derece kaliteli şaraplar eşlik ediyor. Ossobuco Menü ile birlikte seçiminize göre bir kadeh Bolla Pinot Grigio veya Lesccioni Chianti Frescobaldi şarabı KDV dahil kişi başı sadece 85 TL’ye sunuluyor. Cloud 7 Restaurant’ta muhteşem bir gece yaşamak için şimdiden yerinizi ayırtın.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: 0212 310 1200
Adres: Hilton ParkSA İstanbul, Bayıldım Caddesi No:12 Maçka Beşiktaş İsatnbul
Web: www.HiltonWorldwide.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT