Çocuk Mönüsü ile 23 Nisan Daha Keyifli

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çocuk Mönüsü ile 23 Nisan Daha Keyifli

İtalyan yemeklerini keyifli ve sıcak atmosferinde sunan Carluccio’s; minik misafirlerini, tamamen besleyici ürünlerle hazırlanmış çocuk mönüsü ile karşılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 17, 2013

İtalyan yemeklerini keyifli ve sıcak atmosferinde sunan Carluccio’s; minik misafirlerini, tamamen besleyici ürünlerle hazırlanmış çocuk mönüsü ile karşılıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda aileleriyle birlikte Carluccio’s’a gelen çocuklar bu lezzetli mönünün keyfini çıkaracak!

İtalyan mutfağının en özel lezzetlerini misafirleriyle buluşturan Carluccio’s, başlangıç, ana yemek, tatlı ve içecekten oluşan çocuk mönüsüyle birbirinden sağlıklı ve doyurucu lezzetler sunuyor. Mönüde başlangıç olarak sunulan İtalya’nın klasik mevsim sebzeli çorbası Minestrone, vitamin deposu domates soslu Penne Al Pomodoro ve çocukların favorisi olan Spaghetti Al Pesto, fesleğen sosuyla servis ediliyor.

Ana yemekte ise domates sos ve mozzarella ile hazırlanan Pizza Margherita ve pane tavukgöğsü yanında patates püresi ile sunulan Milanese Di Pollo besleyici özelliğiyle dikkat çekiyor. Demir açısından zengin olan Carluccio’s usulü kuzu & dana ragu soslu ev yapımı taze Lasagna Tradizionale’nin yanı sıra tatlı seven minikler için hazırlanan vanilya soslu ılık Floransa çikolatalı kek Pasticcio Di Cioccolato ve meyveli tart Torta Di Frutta lezzeti şölene dönüştürüyor. Mönüdeki portakal suyu ve limonata ise çocukların vazgeçemeyeceği içecekler arasında!

Ayrıca Carluccio’s’a gelen her çocuğa boyama kalemi ve balon hediye edilirken; Amerikan servisleri üzerinde bulunan boyama alanı, eşleştirme ve labirent oyunlarıyla çocuklar, bir yandan yemek yerken diğer yandan da eğlenceli dakikalar geçirebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT