Çocuklar karne sevincini KitKat Çikolatalı Pizza’yla kutlayacaklar

Çocuklar karne sevincini KitKat Çikolatalı Pizza’yla kutlayacaklar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çocuklar karne sevincini KitKat Çikolatalı Pizza’yla kutlayacaklar

23 Haziran 2019 tarihine kadar devam edecek olan kampanyada; Domino’s’a karnesi ile gelen, 40 TL ve üzeri alışveriş yapan çocuklar, KitKat Çikolatalı Pizza’yı ücretsiz olarak alacaklar.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 14, 2019

Domino’s Pizza, çocukların karne sevincini KitKat Çikolatalı Pizza ile kutluyor. Okulların tatile girdiği 14 Haziran 2019 Cuma günü başlayacak ve 23 Haziran’a kadar sürecek kampanyada Domino’s Pizza, karnesini getiren çocuklara KitKat Çikolatalı Pizza hediye ediyor.

Türkiye’nin önde gelen evlere servis markası Domino’s Pizza, yaz tatiline giren çocuklara mutluluk tadında bir karne hediyesi veriyor.

Üzerindeki akışkan çikolatasıyla hem yetişkinlerin hem de miniklerin iştahını kabartan KitKat Çikolatalı Pizza, çocuklara karne sevincini doyasıya yaşayabilmeleri için hediye edilecek.

14 Haziran 2019 Cuma günü başlayacak ve 23 Haziran 2019 tarihine kadar devam edecek olan kampanyada; Domino’s’a karnesi ile gelen, 40 TL ve üzeri alışveriş yapan çocuklar, KitKat Çikolatalı Pizza’yı ücretsiz olarak alacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT