Çocuklara Özel Alvin ve Sincaplar Sürprizi !

Çocuklara Özel Alvin ve Sincaplar Sürprizi !

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çocuklara Özel Alvin ve Sincaplar Sürprizi !

Alvin, Simone, Theodore ve Dave’in “Yol Macerası”, birbirinden sevimli oyuncaklarıyla Burger King restoranlarında tüm çocukları bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 14, 2016

Türkiye’nin en büyük* hızlı servis restoran zinciri Burger King®’de, Kids Menü lezzetleri ile “Alvin ve Sincaplar” oyuncakları hediye!

Türkiye’nin en büyük* hızlı servis restoran zinciri Burger King®, çocuklara özel kampanyası ile küçük misafirlerini sevindirmeye devam ediyor. Yine komik ve yine çok eğlenceli “Alvin ve Sincaplar” serisi son sinema filminin bir oyuncağı; Hamburger, Cheeseburger, Tavuklu, Tavuklu Cheese ve Tenders seçenekleri ile sunulan Kids Menü yanında hediye ediliyor. Alvin, Simone, Theodore ve Dave’in “Yol Macerası”, birbirinden sevimli oyuncaklarıyla Burger King restoranlarında tüm çocukları bekliyor.

BURGER KING® hakkında daha çok bilgi sahibi olmak için www.burgerkingtr.com veya Facebook (www.facebook.com/Burger.King.Turkiye) ve Twitter (twitter.com/#!/BurgerKingTR) üzerinden yenilikleri takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT