Coffee Company’de Kavun Günleri Başlıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Coffee Company’de Kavun Günleri Başlıyor

Elite World İstanbul Hotel, Coffee Company her ay düzenlediği birbirinden farklı etkinliklerle misafirlerini mevsime özel farklı yaratıcı lezzetler ile buluşturmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 12, 2011

12.09.2011

Elite World İstanbul Hotel, Coffee Company her ay düzenlediği birbirinden farklı etkinliklerle misafirlerini mevsime özel farklı yaratıcı lezzetler ile buluşturmaya devam ediyor.

Konforlu ortamı ile göze, farklı tatları içeren menüsü ile de gelenlerin damak zevkine hitap eden Coffee Company, bu ay kavun tutkunlarını ve yeni tatları keşfetmek isteyenleri bekliyor.

Dünya kahvelerinin nefis kokularına karışan tatlar eşliğinde tatlı sohbetlerin mekânı Coffee Company’de 12-24 Eylül 2011 tarihleri arasında Şef Aydın Gül ve ekibi tarafından özenle hazırlanan “Kavun Günleri” nde “Kavunlu Pasta”, “Kavunlu Şarlot Pasta”, “Kavunlu Tart”, “Kavunlu Milföy”, “Kavunlu Dondurma”, “Kavunlu Parfe”, “Kavunlu Meyve Salatası” yer alıyor.

Aynı tarihlerde otelin Lobby Lounge & Bar’ında servis edilen kavunlu, şeftalili, karpuzlu votka çeşitleri ise damağınızda lezzet fırtınası estirecek.

Adres: Şehit Muhtar Cad No: 42 Taksim, İstanbul
Telefon: 0212 313 83 83
Web: www.eliteworldhotel.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT