Conrad İstanbul Bosphorus’ta Eşsiz Boğaz Manzarasına Karşı Müzik Ziyafetleri Başlıyor

Conrad İstanbul Bosphorus’ta Eşsiz Boğaz Manzarasına Karşı Müzik Ziyafetleri Başlıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Conrad İstanbul Bosphorus’ta Eşsiz Boğaz Manzarasına Karşı Müzik Ziyafetleri Başlıyor

Pop-Jazz’ın en iyi vokallerinin ve en özel mixlere imza atan DJ’lerinin Çarşamba, Cuma ve Cumartesi geceleri gerçekleşecek performanslarıyla baharda da eğlencenin kalbi Conrad İstanbul Bosphorus’ta atıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 14, 2018

Conrad İstanbul Bosphorus’un, 270 derece benzersiz İstanbul manzarası sunan mekanı Summit Bar&Terrace haftanın üç günü misafirlerine müzik dolu geceler yaşatmaya hazırlanıyor. Pop-Jazz’ın en iyi vokallerinin ve en özel mixlere imza atan DJ’lerinin Çarşamba, Cuma ve Cumartesi geceleri gerçekleşecek performanslarıyla baharda da eğlencenin kalbi Conrad İstanbul Bosphorus’ta atıyor.

Şehrin tam kalbinde yer alan ve İstanbul’un pek çok cazibe merkezine yürüme mesafesinde olan Conrad İstanbul Bosphorus, Boğaz'ın en güzel manzarasını sunan mekanı Summit Bar&Terrace’da haftanın üç günü müzik ziyafeti çektiriyor. Conrad İstanbul Bosphorus’un ihtişamlı atmosferinde, 270 derece benzersiz İstanbul manzarası sunan Summit Bar&Terrace’da gerçekleşecek müzik etkinlikleri baharın keyfini doyasıya çıkarmak isteyen misafirlerini bekliyor.

Summit Bar&Terrace, her Çarşamba gecesi 20:30-23:00 saatleri arasında yetenekli müzisyen Ezgi Daloğlu, flüt ve saksafon notalarıyla kulakların pasını silerken, Cuma geceleri Ladies Night temalı DJ performanslara sahne oluyor. 20:00-01:00 saatleri arasında gerçekleşecek DJ performans etkinliklerinin olduğu gecelerde tüm içeceklerde %50 indirim avantajı da kadın misafirleri bekliyor.

Eşsiz Boğaz ve İstanbul manzarası sunan konumu ile Summit Bar&Terrace, Cumartesi geceleri ise dünyaca ünlü bir ismi ağırlıyor. Jazz müzikle Arap ezgilerini harmanlayan, uluslararası arenada adını duyurmayı başarmış Fas asıllı Hollandalı müzisyen Teema’nın güçlü sesi misafirlere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatıyor.

Sabah kahvaltıları, akşamüstü içkileri ve akşam yemekleri için ideal bir ortamda hizmet veren Summit Bar&Terrace, Mart ayından itibaren düzenlediği müzik dolu gecelerle de kaliteli eğlencenin ilk adresi olmaya geliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT