Conrad İstanbul Bosphorus’ta İftar Keyfi Bir Başka Yaşanıyor

Conrad İstanbul Bosphorus’ta İftar Keyfi Bir Başka Yaşanıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Conrad İstanbul Bosphorus’ta İftar Keyfi Bir Başka Yaşanıyor

Türk ve Osmanlı mutfağının en özel lezzetleri Conrad’ın iftar menüsünde sizi bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 22, 2019

Conrad İstanbul Bosphorus, iftar bereketini sevdikleriyle paylaşmak isteyenlere, Tarihi Yarımada ve Boğaz manzarasına sahip mekanı Manzara Restaurant’ta Ramazan’a yakışır bir menü sunuyor. Türk ve Osmanlı mutfağının en özel lezzetlerini Conrad’ın usta şeflerinin yorumuyla deneyimleyebileceğiniz iftar menüsü, çeşitliliği ile de göz dolduruyor.

Conrad İstanbul Bosphorus, Tarihi Yarımada ve Boğaz manzarasına sahip mekanı Manzara Restaurant’ta 11 ayın sultanı Ramazan ayı boyunca lezzeti ve çeşitliliği ile göze çarpan çok özel bir menü sunuyor. Conrad’ın usta şefleri tarafından hazırlanan tadına doyulmaz iftar set menüsü, ailenizle, dostlarınızla ve iş arkadaşlarınızla iftar yemeğinde buluşmak için en güzel seçenek. Manzara Restaurant’ın muhteşem manzarası eşliğinde servis edilecek set menü, Medine hurması, bal kaymak, sucuk, pastırma ve Ramazan pidesi gibi iftariyeliklerle başlayacak.

Lebeniye, şehriyeli tavuk ve mercimek gibi içinizi ısıtacak çorba çeşitlerinin ardından, zeytinyağlı tabağı, pastırmalı paçanga böreği, ıspanaklı ve yumurtalı pide, kuru patlıcan dolması gibi geleneksel lezzetlerle devam edecek.

Üç farklı alternatifin bulunduğu ana yemek seçenekleri arasında ise patlıcan beğendili kuzu incik, iç pilav ve kremalı ıspanakla servis edilen tavuk şiş ve ağır ateşte fırınlanmış dana antrikot yer alacak. Ramazan sofralarının olmazsa olmaz tatlısı güllaç Conrad’ın eşsiz yorumuyla sunulurken, vanilyalı dondurma ile servis edilen irmik helvası ile vişneli ekmek kadayıfı lezzetin sanata dönüştüğü set menünün diğer tatlı seçenekleri arasında yer alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT