Conrad İstanbul Bosphorus’ta Yılbaşı Coşkusu

Conrad İstanbul Bosphorus’ta Yılbaşı Coşkusu

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Conrad İstanbul Bosphorus’ta Yılbaşı Coşkusu

Conrad İstanbul Bosphorus, 31 Aralık’ta otelde konaklamak isteyenlere de özel bir konaklama paketi sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 9, 2015

Yeni yıla sevilen sanatçı Yalın ile girecek olan Conrad İstanbul Bosphorus, yılbaşı ve Noel programlarıyla misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Sevilen sanatçı Yalın, 2016’ya sevenleriyle Conrad İstanbul Bosphorus’un ihtişamlı Balo Salonu’nda merhaba diyecek. Gala yemeğinin sunulacağı ve 450 TL’den başlayan bu muhteşem gecenin biletleri Conrad İstanbul Bosphorus ve Biletix üzerinden alınabiliyor. Gecenin gala yemeği menüsünde ise geleneksel Türk mezeleri, deniz ürünleri, Adapazarı ördeği ve Konya küflü peynirli kiş, kırmızı şaraplı antrikot, sütlü çikolatalı ve mochalı ‘dacquoise’ , gece çorbası gibi zengin tatlar bulunuyor. Yeni yılı Yalın ile karşılayacak misafirlere özel, Manzara Restaurant’ta geç kahvaltı dahil iki kişilik konaklama paketleri ise 1340 TL + KDV’den başlıyor.

Rezervasyon için: 0 212 310 2670

İstanbul’un ve Boğaz’ın tadını çıkarmak isteyenler için bir diğer seçenek de otelin 14’üncü katında bulunan Summit Bar & Terrace. Misafirlerini şampanya ile karşılayacak ve DJ performansıyla sabahın ilk ışıklarına dek devam edecek gecede gurme menü, limitsiz yerli içki dahil kişi başı 695 TL’ye sunuluyor. Sadece saat 23.30’da başlayacak partiye katılmak isteyenler için ise bu eğlence limitsiz yerli içki dahil kişi başı 315 TL.

Conrad İstanbul Bosphorus, 31 Aralık’ta otelde konaklamak isteyenlere de özel bir konaklama paketi sunuyor. Summit Bar’da yılbaşı yemeği ve Manzara Restaurant’ta geç kahvaltı dahil Boğaz manzaralı süitte iki kişilik özel konaklama paketi 3.350 TL + KDV.

Yeni yılı evinden karşılamak isteyenler için Conrad İstanbul Bosphorus lezzetli yılbaşı yemeklerini masanıza getiriyor. 48 saat önce siparişini verebileceğiniz fırında bütün hindi, yaban mersinli sos, iç pilav, kestane sosu ile servis ediliyor. 1 kg fiyatı 105 TL.

Ayrıca, 24 Aralık akşamı Manzara Restaurant’ta Noel yemekleriyle donatılmış açık büfe akşam yemeği limitsiz yerli içki dahil kişi başı 205 TL.

Rezervasyon: 0212 310 2525

Yilbasi2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT