Conrad İstanbul Bosphorus’tan 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne Özel İndirimler

Conrad İstanbul Bosphorus’tan 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne Özel İndirimler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Conrad İstanbul Bosphorus’tan 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne Özel İndirimler

Conrad İstanbul Bosphorus öğretmenlerimize 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü keyifli ve dinlenerek geçirmeleri için birbirinden güzel alternatifler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 21, 2018

Conrad İstanbul Bosphorus öğretmenlerimize 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü keyifli ve dinlenerek geçirmeleri için birbirinden güzel alternatifler sunuyor. Bölgesel ve tüm vücut masajları, 24 Kasım Cumartesi Günü Manzara Restaurant’ta enfes açık büfe kahvaltı ve sene sonuna kadar Summit Bar & Terrace’ta Boğaz’a karşı Pazar kahvaltısı keyfi çok özel indirimlerle öğretmenleri bekliyor.

Her yıl 24 Kasım’da kutlanan Öğretmenler Günü’ne özel, Conrad İstanbul Bosphorus yeni nesilleri yetiştiren fedakâr eğitimcilere özel rahatlayabilecekleri ve sevdikleriyle keyifle vakit geçirebilecekleri avantajlar sunuyor. Öğretmenler bölgesel ve tüm vücut masajlarıyla yorgunluklarını atarken, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ve yıl sonuna kadar Pazar kahvaltılarında onlara özel indirimlerden faydalanabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT