Çöpçü’den Farklı Bir Lezzet; Şaşlık

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çöpçü’den Farklı Bir Lezzet; Şaşlık

Özel sosla marine edilmiş bonfile ve kontrafileden hazırlanan şaşlığı yemeden Çöpçü Restoran’larından kalkmayın.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 9, 2013

Moğol lezzeti olan ŞAŞLIK, ÇÖPÇÜ Restoranlarında tüketici ile buluşuyor, Çöpçü Restoranları’ nın menüsündeki şaşlık ağız tadınızda fark yaratmayı amaçlıyor. Özel sosla marine edilmiş bonfile ve kontrfileden hazırlanan şaşlık çok az restoranda bulunurken şimdiden yemek severlerin en sevdiği lezzetler arasında yerini aldı bile…

Çöp şişi tüm Türkiye’ye sevdirmeyi başaran Çöpçü Restoran’ın yeni lezzeti şaşlık yiyenlerin vazgeçilmezi olmaya aday görünüyor. Moğolistan mutfağının ünlü yemeklerinden biri olan şaşlık, şimdi de Çöpçü’ de müşterilere en lezzetli haliyle sunuluyor.

Çok az sayıda restoranın menüsünde yer alan bu lezzet, en çok tercih edilen yemeklerden biri. Özel sosla marine edilmiş bonfile ve kontrafileden hazırlanan şaşlığı yemeden Çöpçü Restoran’larından kalkmayın.

170-180 gr arasında değişen miktarlarla yanında ızgara soğan ve biber, patates kızartması, özel pide ya da lavaş ile servis servis edilen şaşlığın fiyatı da sadece 22 TL. Salata ise ikram.

Geç kalmayın bu lezzetin farkını keşfedin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT