Crate and Barrel Akasya Acıbadem

Crate and Barrel Akasya Acıbadem

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Crate and Barrel Akasya Acıbadem

Crate Cafe’nin eşsiz lezzetleri, Crate and Barrel Akasya Acıbadem mağazasında, her gün 10.00 – 22.00 arasında sizleri bekliyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 19, 2015

Crate Cafe ile keyif ve alışveriş bir arada

Crate and Barrel’ın kendine özgü konseptini yansıtan Crate Cafe, dünyadaki tek şubesi ile Akasya Acıbadem mağazasında alışveriş keyfine lezzet katıyor.

Crate and Barrel Akasya Acıbadem mağazası içinde yer alan dünyadaki tek Crate Cafe, lezzetli ve hafif yemek seçenekleri, şık sunumları ile alışverişe kısa ve keyifli bir mola imkânı sunuyor.

Kahvaltıdan salataya, sandviçten makarnaya, wrap’ten tatlıya uzanan geniş yiyecek ve içecek alternatifleriyle Crate Cafe, hafta sonları eviniz için alışveriş yaparken aynı zamanda kahvaltının tadını çıkartabileceğiniz keyif durağınız oluyor. Alışveriş öncesinde kahvaltı tabağı, otlu omlet, granola ya da sağlık deposu detoks seçenekleri ile güne dinamik bir başlangıç yapabilir veya öğle yemeğinde sayısız alternatif arasından damak zevkinize göre bir menü yaratabilirsiniz. Kahvenin yanında eşlik edebilecek kek ve pasta çeşitlerinin yanı sıra krem peynir, esmer şeker ve tarçının buluştuğu tuzlu bir tatlı olan “Pan-mu” gibi farklı bir lezzeti de tercih edebilirsiniz.

Crate Cafe’nin eşsiz lezzetleri, Crate and Barrel Akasya Acıbadem mağazasında, her gün 10.00 – 22.00 arasında sizleri bekliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT