Crowne Plaza İstanbul Asia’da İftar

Crowne Plaza İstanbul Asia’da İftar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Crowne Plaza İstanbul Asia’da İftar

“Nerede o eski Ramazanlar” diyenleri, Crowne Plaza Istanbul Asia’da iftara bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 17, 2014

Eskiye özlem duyanlar için eşsiz bir buluşma ayıdır, 11 ayın sultanı Ramazan. Özenle kurulan sofralarda, leziz yemekler eşliğinde edilen doyumsuz sohbetlerdir o özel ayı anlamlı kılan.

İşte Crowne Plaza Istanbul Asia, bu özel ve anlamlı aya, sıcacık lezzetleriyle hazırlandı bile. Sizler en sevdiklerinizle eskiye doğru yolculuğa çıkarken, Crowne Plaza Istanbul Asia sizin için enfes sofralar hazırlıyor. Çeşit çeşit iftariyeliklerle başlayacak bu lezzet yolculuğunda, Osmanlı Mutfağı’nın tarifsiz tatları ve sonrasında Ramazan ayının olmazsa olmaz güllacının yanına bir de fasıl dinletisi eşlik edecek.

Set menü veya açık büfe seçeneklerinin sunulduğu Crowne Plaza İstanbul Asia’da, her şey “Nerede o eski Ramazanlar” diye iç geçirenler için hazırlandı. Crowne Plaza İstanbul Asia, hazırladığı; kişi başı 39 TL’ den başlayan fiyatlarla zengin serpme set menüleri ve 59 TL’ye açık büfesi ile iftar sofralarınızı tam bir şölene dönüştürüyor.

Grup ve iftar davetlerine de ev sahipliği yapan Crowne Plaza Istanbul Asia, güler yüzlü ve deneyimli kadrosuyla en özel an’ları anı’ya dönüştürüyor…

http://www.cpistanbulasia.com/
Tel: 0.216 585 60 60

Ramazan2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT