Cumartesi Eğlencesinin Yeni Adı ´Fin Feliz`

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Cumartesi Eğlencesinin Yeni Adı ´Fin Feliz`

İstanbulluları gerçek Meksika yemeği ile tanıştıran Ranchero Restaurant, Nişantaşı’ndaki Reasürans Çarşısı içinde yer alan şubesinde, her Cumartesi “Fin Feliz” isimli konsept partiler düzenliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 19, 2011

19.02.2011

Nişantaşı’ndaki Ranchero Restaurant, İspanyolca’da “Mutlu Son” anlamına gelen Fin Feliz isimli Cumartesi partileri düzenliyor.

İstanbulluları gerçek Meksika yemeği ile tanıştıran Ranchero Restaurant, Nişantaşı’ndaki Reasürans Çarşısı içinde yer alan şubesinde, her Cumartesi “Fin Feliz” isimli konsept partiler düzenliyor. 19 Şubat Cumartesi gecesi saat 23.30’da başlayacak “Mutlu Haftasonu” partisinin bu haftaki konsepti “Nostalji” olacak. Gecede, DJ Berk Ozan, 80’li ve 90’lı yıllardan unutulmaz soundlar çalacak.

Tüm hafta boyunca iş stresi, yoğun çalışma temposu, koşuşturma derken yorulan zihinleri dinlendirmek için en ideal yol, dostlarla birlikte geçirilen eğlenceli bir hafta sonu partisi. İstanbul’daki Meksikalı Ranchero Restaurant da, Nişantaşı’ndaki şubesinde her hafta sonu “FİN FELİZ” isimli partilere ev sahipliği yapıyor.

Misafirlerinin, tüm haftanın yorgunluğunu atarak doyasıya eğlenmelerini ve yeni haftaya zinde başlamalarını hedefleyen Fin Feliz / Mutlu Son partilerinin her Cumartesi farklı bir konsepti olacak.

19 Şubat Cumartesi günü saat 23.30’da başlayacak Ranchero Fin Feliz buluşmasının bu haftaki konsepti “Nostalji” olacak. DJ Berk Ozan, 80’li ve 90’lı yılların en beğenilen soundlarını, Nişantaşı Ranchero misafirleri için çalacak. Geceye katılanlar, DJ performansının yanı sıra Margarita, tekila ve Meksika’ya özgü yerel kokteyller eşliğinde çok özel bir gece geçirecek.

Fin Feliz Partisi hakkında detaylı bilgi ve rezervasyon için (0212) 219 85 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Adres: Maçka Cad. No:35-A Reasürans Çarşısı Dükkan No:53 Nişantaşı / İstanbul
Telefon: 0212 219 85 50
Web: www.ranchero.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT