Da Mario’nun Bölgesel Lezzetleri Sizi Kuzey İtalya’ya Götürüyor

Da Mario’nun Bölgesel Lezzetleri Sizi Kuzey İtalya’ya Götürüyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Da Mario’nun Bölgesel Lezzetleri Sizi Kuzey İtalya’ya Götürüyor

Şehrin en iyi İtalyan restoranlarından Da Mario, kuzey İtalya’nın geleneksel lezzetlerini sınırlı süre için misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 10, 2018

İtalyan mutfağının en iyi temsilcilerinden Da Mario, yıllardır değişmeyen lezzet ve hizmet kalitesi ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Dönemsel olarak yenilediği bölgesel menüleri ile de Da Mario, İtalya’nın farklı bölgelerinin kendine has yemeklerini tatma imkânı sunuyor.

“Sapori Del Trentino Alto Adige” adı ile sunulmaya başlayan Kuzey İtalya lezzetleri arasında “Yumurtalı hardal soslu kuşkonmaz”, porçini mantar, patates, ısırgan otu ve ceviz ile sunulan “Karabuğday tagliatelle” yer alıyor. İmza yemeklerden “Kızarmış ve tütsülenmiş dana incik” ise et severler tarafından mutlaka denenmeli. Bölgesel menüde tatlı olaraksa tahinli dondurma ile servis edilen “Elmalı strudel” bulunuyor.

Da Mario, gerçek İtalyan lezzetlerinin yanı sıra konforlu ve sıcak ortamıyla misafirlerinin keyifli dakikalar geçirmesini sağlarken, dönemsel olarak sunduğu İtalya’nın farklı bölgelerine ait lezzetleriyle de farkını bir kez daha ortaya koyuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT