Damak Tadına Düşkün Babalara…

Damak Tadına Düşkün Babalara…

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Damak Tadına Düşkün Babalara…

Ranchero’da geçireceğiniz bu özel günü, Sombrero (Meksika şapkası) ile çektireceğiniz fotoğraflarla da ölümsüzleştirebilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 11, 2015

İstanbul’un Meksikalısı Ranchero Restaurant, Babalar Günü’nde ağırlayacağı misafirlerine Okyanus ötesinin binlerce yıllık mutfağından en özel tatları bir arada sunuyor…

Klasik hediyeler yerine bu Babalar Günü’nde, babanıza bir sürpriz yayıp, onu binlerce yıllık Meksika mutfağının birbirinden özel lezzetleriyle tanıştırabilirsiniz. Üstelik bunun için uzaklara gitmenize de gerek yok. Türk&Meksikalı ailenin işlettiği Ranchero, ambiyansı ve yemekleriyle, Meksika esintilerini İstanbul’a taşıyor. Bir lezzet klasiği haline gelen Fajita, bizdeki dürümleri andıran burritolar, vejeteryan babalara özel egzotik salatalar, Meksika usulü burgerler ya da acı tutkunları için özel tatlar, Babalar Günü’nde Ranchero’da deneyebileceğiniz yemeklerden sadece bir kaçı…

Ranchero Restaurant, yaklaşan Babalar Günü öncesinde bu özel zamanı onun için daha anlamlı kılmanın planlarını yapanlara İstanbul’un her iki yakasındaki mekanlarında lezzetli hediye alternatifleri sunuyor. Yaklaşık on bin yıllık geçmişe sahip Meksika mutfağından “egzotik, baharatlı ve renkli” mönüler sunan Ranchero’da babanızı gerçek Meksika lezzetleriyle tanıştırarak ona unutulmaz bir gün yaşatabilirsiniz. Ayrıca, Ranchero’da geçireceğiniz bu özel günü, Sombrero (Meksika şapkası) ile çektireceğiniz fotoğraflarla da ölümsüzleştirebilirsiniz.

Rıza Tanyeri & Patricia Gonzalez Tanyeri çiftinin çocukları ile birlikte işlettiği ve ailenin Meksika’daki restaurant işletmecisi akrabaları Teresa Gonzalez ile Alejandro Calderon Ramirez’in mutfak danışmanlığını yaptığı Ranchero’da Babalar Günü için; Naçhos’tan Fajita’ya, Steak Fries’tan Burrito’ya, Molcajete ve Tampiquena’dan Mexican Burger’e kadar telaffuzu zor fakat damaklarda lezzet şöleni yaratan farklı tatlar yer alıyor.

Bilgi ve Rezervasyon İçin: www.ranchero.com.tr

RANCHERO Suadiye
RANCHERO Nişantaşı
RANCHERO Trump Cadde

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT