Davet Sofralarının Vazgeçilmezi “Keşkekli Kuzu İncik” Seraf’ta

Davet Sofralarının Vazgeçilmezi “Keşkekli Kuzu İncik” Seraf’ta

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Davet Sofralarının Vazgeçilmezi “Keşkekli Kuzu İncik” Seraf’ta

Doğal ortamda beslenen hayvanlardan usulüne uygun olarak kesilen etler Seraf’ın tam donanımlı mutfağında usta şeflerle buluşuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 21, 2016

Efsane Anadolu yemeklerinin adresi Seraf Restaurant’ın vazgeçilmez lezzetleri arasında davet sofralarının yemeği “Keşkekli Kuzu İncik” te yer alıyor.

Anadolu karış karış geziliyor. Özenle seçilen yöresel ürünlerin Anadolu’dan İstanbul’a yolculukları başlıyor. Doğal, taze ürünlerden asla vazgeçilmezken her ürün mevsiminde geliyor. Bu ürünlerle birlikte doğal ortamda beslenen hayvanlardan usulüne uygun olarak kesilen etler Seraf’ın tam donanımlı mutfağında usta şeflerle buluşuyor. Böylece efsane Anadolu yemekleri, Seraf masalarında Anadolu masallarına dönüşüyor.

En taze ürünlerle pişirilen günün yöresel çorbasından, Süryani usulü içli köfteye; satır eti ile hazırlanan kebaplardan, odun ateşinde pişen güvece; keşkekli kuzu incikten sac tava ve kaburga dolmasına; şeker kullanılmadan yapılan hurma tatlısından yoğurt dondurmasına kadar unutulan lezzetler Seraf’ın masasında hayat buluyor.

Efsane Anadolu yemeklerini özgün haliyle sunan Seraf’ın mönüsünün en özel yemekleri arasında yer alan “Keşkekli Kuzu İncik” lezzet tutkunları için ziyafete dönüşüyor. Tarlada başlayan sürecin ardından buğday saatlerce ağır ateşte kaynatılıyor. Ardından ilave edilen kuzu incik sac teli kadar ince oluncaya dek dövülüyor. Etle buğdayın birbirine özleşinceye kadar karıştırılmasının ardından muazzam lezzet ortaya çıkıyor.

Seraf Restaurant, modern mimarisi, sıcak atmosferi, şehrin karmaşasından uzaklaşacağınız sakin ve huzurlu mekanında misafirlerini ağırlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT