Dayanılmaz Cazibe: Dondurma

Dayanılmaz Cazibe: Dondurma

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dayanılmaz Cazibe: Dondurma

Seyidoğlu, baklava ve tatlı çeşitlerinin yanı sıra özellikle yaz aylarının dayanılmaz cazibesi dondurma ile de damakları fethediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 19, 2014

Seyidoğlu, baklava ve tatlı çeşitlerinin yanı sıra özellikle yaz aylarının dayanılmaz cazibesi dondurma ile de damakları fethediyor. Yaz sıcaklarına inat buz gibi Seyidoğlu Dondurmaları, taze meyve parçaları ve Gaziantep’in eşsiz fıstıklarıyla bezenmiş halde servis ediliyor. Türkiye’nin en iyi fıstığı ve sade yağının yer aldığı dondurmalar, doyumsuz lezzetiyle yaz tatlılarının başında geliyor.

Seyidoğlu’nun her gün taptaze üretilen Dondurma çeşitlerine www.seyidoglu.com’dan ulaşabildiği gibi; dileyenler 0212 876 69 69 no’lu telefondan sipariş verebiliyor, kapıda ödeme imkanından da yararlanabiliyor. Seyidoğlu’nun zengin çeşitlerine A’la, Vusta, Suğra, Kiosk ve Satış Noktası mağazalarından da ulaşmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT