Dedeman Hotel'de Şarap Günleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dedeman Hotel'de Şarap Günleri

“Dedeman Şarap Günleri” kapsamında Zonin, Univitis, Val d’Orbieu, Espiritu de Chile, Cordier gibi gözde markalar şarap tutkunlarıyla Dedeman Otelleri’nde bir araya geliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 4, 2012

28.05.2012

Dedeman Hotels & Resorts International 4-10 Haziran 2012 tarihleri arasında Türkiye’deki tüm otellerinde gerçekleştireceği “Şarap Günleri” ile misafirlerine benzersiz bir akşam lezzeti sunuyor. Mania Gurme işbirliğiyle hazırlanan menülerde Dedeman şeflerinin ellerinden çıkan birbirinden lezzetli yemekler şarabın keyifli dünyasıyla buluşuyor.

Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciri olan ve Dedeman Park ile ikinci otel markasını geliştiren ilk Türk otel zinciri unvanını da kazanan Dedeman Hotels & Resorts International, şarap tutkunlarını “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” ile buluşmaya davet ediyor. Mania Gurme işbirliğiyle “Dedeman Şarap Günleri’ne katılın, akşam yemeklerinizi ziyafete dönüştürün” sloganıyla hayata geçirilen “Dedeman Şarap Günleri” 4 Haziran 2012 tarihinde başlayacak ve 10 Haziran 2012 tarihine kadar devam edecek.

“Keşfedecek çok lezzet, çok Dedeman var!” sloganıyla hareket eden Dedeman Hotels & Resorts International’ın Ankara, İstanbul, Antalya, Kapadokya, Rize, Diyarbakır, Palandöken Ski Lodge, Konya, Şanlıurfa, Gaziantep, Zonguldak ve Dedeman Park Denizli otellerinde eşzamanlı olarak hayata geçirilecek “Şarap Günleri” kapsamında her otel için ayrı bir menü oluşturuldu. Soğuk Başlangıç, Sıcak Başlangıç, Ana Yemek ve Tatlı içeren menülerde yemeklere uygun şaraplar seçilmiş durumda. 4-10 Haziran 2012 tarihlerinde Dedeman Otelleri’ne gelen şarap tutkunları “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” ile tanışmakla kalmayıp şeflerin ellerinden çıkan birbirinden lezzetli yemeklerin Mania Gurme şaraplarının keyifli dünyasıyla buluşmasına eşlik edebilecek. “Dedeman Şarap Günleri” kapsamında Zonin, Univitis, Val d’Orbieu, Espiritu de Chile, Cordier gibi gözde markalar şarap tutkunlarıyla Dedeman Otelleri’nde bir araya geliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT