Delimonti, 9. Restoran Haftası’na Lezzet Katacak

Delimonti, 9. Restoran Haftası’na Lezzet Katacak

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Delimonti, 9. Restoran Haftası’na Lezzet Katacak

Delimonti, “Türk Mutfağı” teması çerçevesinde, etkinlik özelinde hazırlanan kahvaltı; öğle ve akşam yemeği menülerini, lezzet tutkunlarının beğenisine sunacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 9, 2018

Anadolu’nun zengin malzeme çeşidini ve geleneksel pişirme tekniklerini, evrensel mutfak anlayışı ile birleştiren Delimonti, 15 - 31 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek 9. Restoran Haftası’na yöresel lezzetleriyle katılacak. Delimonti, “Türk Mutfağı” teması çerçevesinde, etkinlik özelinde hazırlanan kahvaltı; öğle ve akşam yemeği menülerini, lezzet tutkunlarının beğenisine sunacak.

Delimonti’nin 9. Restoran Haftası’na özel olarak hazırlanan kahvaltı menüsünde, Anadolu’nun her bölgesinden iddialı tatlar yer alacak. Misafirler, lokum peyniri, çeçil peyniri, kars gravyeri, isli Çerkez gibi peynirlerin yanı sıra yöresel şarküteri ürünleri, zeytin çeşitleri, özel reçeller, bal – kaymak, muhlama, çiğ börek, güveçte peynirden oluşan benzersiz Delimonti kahvaltısını deneyimleme fırsatı bulacak.

Delimonti, farklı alternatiflerle zenginleştirilmiş öğle yemeği tadım menüsünü de Restoran Haftası boyunca misafirlerine sunacak. Acılı nane ve tereyağı ile lezzet kazanan yoğurtlu dövme çorbası ile başlayacak öğle yemeği menüsünde; köfte, mamzana, hardallı patates salatası gibi mezeler yer alacak. İçi üç peynir dolgulu ızgara kalamar, krokanlı keçi peyniri salatası ve etli ekmek ile lezzet dozu artacak menünün finalinde, çikolata severlerin favorisi profiterol ile ağızlar tatlanacak.

Restoran haftası boyunca, özel bir akşam yemeği menüsü de Delimonti misafirleriyle buluşacak.Menüde sarımsaklı çıtır ekmekle birlikte servis edilecek karnabahar çorbası, köfte, mamzana, hardallı patates salatası gibi serpme mezelerin yanı sıra kuş mantısı, krokanlı keçi peyniri salatası yer alacak. Ana yemek olarak sunulan közlenmiş patlıcan ve biber üzerinde sotelenmiş kuzu eti ile hazırlanan Akdeniz incisini ise finalde krem karamel ve çikolata takip edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT