Delimonti Lezzetleri Bahara Merhaba Diyor

Delimonti Lezzetleri Bahara Merhaba Diyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Delimonti Lezzetleri Bahara Merhaba Diyor

Delimonti, bahar mevsimini karşılarken, Anadolu’nun bereketli topraklarında yetişen, mevsimsel ürünleri kendine özgün yorumları ile sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 26, 2018

Gastronomi market ve restoran konseptini bir arada sunarak ayrıcalıklı bir atmosfer yaratan Delimonti, bahar mevsimini karşılarken, Anadolu’nun bereketli topraklarında yetişen, mevsimsel ürünleri kendine özgün yorumları ile sunuyor. Delimonti’nin menüsünde, nar ekşili zeytinyağlı biber dolması, zeytinyağlı kök ıspanak ve pancarlı bulgur salatası hafif ve lezzetli seçenekler olarak öne çıkıyor.

Geleneksel lezzetleri kendine özgü yorumu ile hazırlayan Delimonti’de nar ekşili zeytinyağlı biber dolması, zeytinyağlı severlerin favorilerinden olmaya aday. Delimonti yorumu ile hazırlanan zeytinyağlı kök ıspanak; taze ıspanak, arpacık soğan ve portakal suyunun lezzetlerini harmanlıyor. Pancar suyuyla pişirilerek hem renkli bir görünüm, hem de iddialı bir tat kazanan pancarlı bulgur salatası ise misafirler için farklı ve doyurucu bir alternatif oluyor.

Delimonti’nin Anadolu’daki yerel üreticilerden temin edilen taze ve mevsimsel ürünleriyle hazırlanan lezzetlerini deneyimlemek için 0212 296 29 29 numaralı telefondan rezervasyon yaptırılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT