Delimonti Lezzetleri Yılbaşında Misafirlerle Buluşuyor

Delimonti Lezzetleri Yılbaşında Misafirlerle Buluşuyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Delimonti Lezzetleri Yılbaşında Misafirlerle Buluşuyor

Gastronomi market ve restoran konseptini bir arada sunarak ayrıcalıklı bir atmosfer yaratan Delimonti, yeni yılın ilk anlarına lezzet katacak yılbaşı menüsünü misafirleri ile buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 19, 2016

Yılbaşında keyifli ve lezzet dolu bir akşam geçirmek isteyenler için hazırlanan zengin menüde soğuk başlangıçlar, zeytinyağlı seçenekler ve sıcak paylaşımların yanı sıra, yılbaşının olmazsa olmazı fırında hindi de misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Delimonti’nin yılbaşı menüsünün başlangıçlarında, peynir ve şarküteri tabağı, Antakya usulü humus, zeytinyağlı rezene ve kuru kabak dolması gibi lezzetler yer alıyor. Konya küflü peynir ile hazırlanan yağ somunu ve etli pazı sarmadan oluşan sıcak paylaşımların ardından ise misafirler, ana yemek olarak, kestane ve ciğerli iç pilav eşliğinde sunulan portakal soslu hindi ile pırasa beğendili kuzu arasından tercih yapabiliyor. Yemeğin sonunda ise cevizli ve kaymaklı kabak tatlısı ve kış meyveleri ile ağızları tatlandıracak olan Delimonti, misafirlerine lezzetli ve keyifli bir yeni yıl kutlaması vadediyor.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT