Deniz Manzaralı Anneler Günü Brunch’ı

Deniz Manzaralı Anneler Günü Brunch’ı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Deniz Manzaralı Anneler Günü Brunch’ı

Hyatt Regency Istanbul Ataköy otelde yer alan Brizo Restoran’da düzenlenen Anneler Günü Brunch’ında, annenize lezzetli bir gün hediye edin!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 16, 2015

Annelik hiç bitmeyen gönüllü bir hizmet, emekliliği olmayan sevgi mesleği. Anneler gününde, annenize verebileceğiniz en özel hediye de onunla geçireceğiniz zaman.

10 Mayıs Pazar günü, Hyatt Regency Istanbul Ataköy otel Brizo Restoran’da, 12:30-16:00 saatleri arasında düzenlenen Anneler Günü Brunch’ında annenize sizinle ve lezzet dolu bir gün hediye edin. Siz annenizle deniz manzarası eşliğinde sıcak sohbetin ve lezzetli ikramların keyfine varırken, biz hizmetimiz ve sürprizlerimizle annenizi şımartalım.

Hyatt Regency Istanbul Ataköy’ün lobi katında yer alan Brizo Restoran’da 10 Mayıs Pazar günü, 12:30-16:00 saatleri arasında gerçekleşen Anneler Günü Brunch’ında, uluslararası şeflerimiz anneleri zengin Türk peynir çesitlerinden, gurme soğuk et köşesine, salata barından, odun ateşinde ızgara et ve balık çesitlerine, deniz mahsüllerinden, ceviche istasyonuna, Asya usulü noodle barından, ev yapımı dondurmalar da içeren tatlı büfesine kadar uzanan geniş menüsüyle yöresel tatlar eşliğinde benzersiz bir lezzet şölenine davet ediyor. Brizo Restoran’ın iç alanında ve terasında keyifli bir manzara ve lezzetli sohbetlerle geçen benzersiz bir brunch sonrasında tüm anneleri güller ve sürpriz hediyeler bekliyor.

Hyatt Regency İstanbul Ataköy Otel Brizo Restoran, her Pazar 12:30 -16:00 arası farklı lezzetlere yelken açmak isteyenler için zengin bir brunch alternatifi sunuyor. Menüdeki tüm ürünler, titizlikle belirlenmiş üreticilerden tedarik edilerek, mesleklerini tutkuyla yapan şefler tarafından hazırlanıyor.

Hyatt Regency Istanbul Ataköy otelde yeralan Brizo Restoran’da Alman Şef Alexander Moser önderliğinde, Türk ve Uzakdoğulu şeflerden oluşan uzman ekip, Doğu Akdeniz mutfağının en leziz örneklerini sergiliyor. Yemekler, beş ayrı “şov mutfağı” olarak adlandırılan açık mutfaklarda, misafirlerin gözü önünde ve damak tadlarına göre hazırlanıyor. Rezervasyon ve detaylı bilgi için 0212 463 1330 numaralı telefondan Brizo Reston’a ulaşmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT