Divan City Brasserie’den Konichiwa İstanbul

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Divan City Brasserie’den Konichiwa İstanbul

Divan İstanbul City Brasserie’de “Sushi Günleri” başlıyor. Uzakdoğu mutfağının yaramaz çocuğu sushiyi, Mart ayı boyunca Divan City Brasserie’de tadabilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 1, 2011

01.03.2011

Divan İstanbul City Brasserie’de “Sushi Günleri” başlıyor. Uzakdoğu mutfağının yaramaz çocuğu sushiyi, Mart ayı boyunca Divan City Brasserie’de tadabilirsiniz.

Öğle yemeği seçeneklerinin kısıtlı olduğunu düşünenlere, Divan City Brasserie’den lezzetli bir fırsat… Sushi günleri, Mart ayı boyunca hafta içi her gün 12.00-15.00 saatleri arasında Divan City Brasserie’de...

Geleneksel ve deneysel tatları buluşturan farklı menüsü, sushi severlerin tüm duyularına hitap edecek nitelikte. Boston Roll’un değişilmez tadıyla buz gibi biranızı yudumlarken, Yaki Sake’nin avokadosuna bir kadeh beyaz şarap eşlik edecek. Soya sos ve wasabiyle renklenen bu nefis ritüel, bir ay boyunca iş yorgunluğunu atacağınız hoş bir “lezzet molası” olacak.

Şef Kenji’nin usta yorumuyla şekillenen, pirinç ve balığın eşsiz lezzetteki birleşimi, “Mart Ayı’nda Yapılacaklar Listesi”ne girmeye şimdiden aday…

Adres: Cevdet Paşa Caddesi No: 28/A Bebek İstanbul
Telefon: 0212 263 29 73
Fax: 0212 287 51 79
Web: www.divan.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT