Divan İstanbul Otelleri’nden Yılbaşına Özel Seçkin Programlar

Divan İstanbul Otelleri’nden Yılbaşına Özel Seçkin Programlar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Divan İstanbul Otelleri’nden Yılbaşına Özel Seçkin Programlar

Divan İstanbul, Divan Suites İstanbul G-Plus ve Divan İstanbul City bu yıl da misafirleri için keyifli yılbaşı programları ve avantajlı konaklama paketleri hazırladı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 24, 2019

Divan İstanbul, Divan Suites İstanbul G-Plus ve Divan İstanbul City bu yıl da misafirleri için keyifli yılbaşı programları ve avantajlı konaklama paketleri hazırladı. Divan İstanbul Otelleri misafirlerine benzersiz lezzetlerden oluşan yılbaşı gala yemeğinin yanı sıra konaklama paketleri hazırladı. Yeni yıl kutlamasını ayrıcalıklı kılacak Divan’ın leziz reçetelerinden hazırlanan menü, misafirlere unutulmaz bir yılbaşı gecesi vadediyor.

Divan İstanbul’dan Yılbaşı Gecesine Özel Program Divan İstanbul, yeni yılı karşılarken hem leziz bir menü deneyimlemek hem de Divan ayrıcalığını yaşamak isteyen misafirleri için iki ayrı paket hazırladı. Divan şeflerinin yeni yıl için oluşturduğu 7 aşamalı degüstasyon menüsü limitsiz yerli içecek eşliğinde kişi başı KDV Dahil 745 TL’den sunuluyor.

Deluxe oda kahvaltı konaklama ve Divan İstanbul’da gerçekleşecek gala yemeğinin de dahil olduğu paketin iki kişilik fiyatı 379 Euro + KDV, suite oda konaklamalarında ise iki kişilik oda 459 Euro + KDV.

Divan Suites İstanbul G Plus’tan Konaklama ve Gala Yemeğinden Oluşan Özel Paket
Divan Suites İstanbul G Plus, yeni yıl paketleriyle misafirlerine alternatifler sunuyor. DJ performansı eşliğinde servis edilen limitsiz alkollü gala yemeği kişi başı KDV dahil 259 TL. Divan kalitesini yansıtan özel gala yemeği ve ertesi gün kahvaltısının dahil olduğu iki kişilik konaklamadan oluşan paket 849 TL’den sunuluyor. Konaklama ücreti alınmayan 0-6 yaş grubu için özel hazırlanan menü 80 TL, konaklama için 50 TL fark alınan 7-13 yaş grubu için ise gala yemeği 180 TL. Divan Suites İstanbul G Plus konforunu süite odada deneyimlemek isteyen misafirler için uygulanan oda fiyat farkı ise 250 TL.

Divan İstanbul City’de Ayrıcalıklar Sizleri Bekliyor
İstanbul’un en keyifli şehir oteli Divan İstanbul City, misafirlerine yılbaşı gecesine özel paketler sunuyor. Divan İstanbul City’de 5 aşamadan oluşan 1 şişe yerli içkinin dahil olduğu yılbaşı gala yemeği iki kişi için 115 Euro’dan sunuluyor. Ertesi gün keyifli bir kahvaltı vadeden standart odada konaklama ve gala yemeğinin bir arada olduğu paketin fiyatı iki kişi için 190 Euro, Superior odada konaklamalı iki kişilik paket 255 Euro, suite odada konaklamalı iki kişilik paket ise 285 Euro. Yerli şampanya, çilek ve kanepe tabağının ikram edildiği ertesi gün kahvaltısının dahil olduğu konaklama paketi ise iki kişi için 145 Euro’dan sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT