Divan Otellerinde Kıskandıracak Bir Yılbaşı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Divan Otellerinde Kıskandıracak Bir Yılbaşı

Divan Otelleri bu yılbaşı birbirinden renkli menüler ve programlar hazırladı. Divan şeflerinin hazırladığı nefis lezzetlerin eşliğinde, masalları andıran bir atmosferde yeni yıla girmek isteyenler için birçok seçenek sunuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 21, 2011

21.11.2011

Divan Otelleri bu yılbaşı birbirinden renkli menüler ve programlar hazırladı. Divan şeflerinin hazırladığı nefis lezzetlerin eşliğinde, masalları andıran bir atmosferde yeni yıla girmek isteyenler için birçok seçenek sunuluyor. Bu yıl biterken kendinize ve sevdiklerinize Divan Otellerinde bir yılbaşı gecesi armağan edin.

Taksim’in simgesi ve İstanbul siluetinin değişmez parçası Divan İstanbul konuklarına unutamayacakları bir yılbaşı programı sunuyor. Osmanlı Saray Mutfağı’nın unutulmaya yüz tutmuş nefis lezzetlerini çağdaş bir yorumla yeniden sunan Divan Lokanta’nın yılbaşı menüsü; başlangıçlarda ton balığı carpacio ve pekmezli ayva eşliğinde pırasa köftesi ile ana yemeklerde pazıya sarılı dana bonfilesi veya ızgara kalkan balığı, tatlılarda ise hindistancevizi soslu – kestane şekerli baharatlı limonlu kek ve kütük pastadan oluşuyor.

KDV dahil içecekler hariç olan menünün fiyatı 125 Euro olarak belirlendi. Yılbaşı gecesi Divan Lokanta’yı tercih eden kişiler bu nefis lezzetlerin yanı sıra Mr.Cole’un eşsiz sesinden caz performansı dinleme şansını da bulabilecekler.

Divan İstanbul ayrıca, yılbaşını evinde geçirmek isteyenlerin hayatlarını kolaylaştıracak bir hizmet sunuyor. Özellikle zamanı kısıtlı olan kişilere yönelik hazırlanan Hindi Paketi’nde; 6 – 8 kg.lık hindi, 2,5 kg.lık iç pilav, 24 adet kestane şekeri, 6 adet armut, 2 kg. brokoli, 1 lt. Gravy sos ve yarım litrelik Yaban Mersini sosu bulunuyor. Hindi Paketi, otel içerisinde yer alan Divan Pub’dan temin edilebilir.

Anadolu Yakasında ise Divan İstanbul Asia; konaklamalı veya konaklamasız olarak yılbaşı balosu ve ertesi gün alınacak brunchtan oluşan keyifli bir yılbaşı paketi sunuyor. Yeni yıl balosunda Divan şefleri tarafından hazırlanan lezzetlerin eşliğinde Grup Yol’un canlı performansı ve DJ performansı da izlenebilir.

Başkentin görenleri hayran bırakan butik oteli Divan Çukurhan’da ise, konaklamalı özel paketler bulunuyor. Çengelhan’da yılbaşı yemeği ve konaklama kişibaşı standart odalar için 375 TL, Grand Room’da 400 TL ve Colonial Suite’te 450 TL olarak belirlendi.

Yılbaşı 2012 menüsü balkabağı çorbası, karışık zeytinyağlı meze ve balık tabağı, peynir tabağı, ıspanaklı ve peynir dolgulu cannelloni, votkalı limon sorbe, turnedo rossini ile mercimek çorbası, fırınlanmış hindi tandır ve üç çeşit tatlı (fırınlanmış armut, fıstıklı çıtır kabak, kaymaklı ayva tatlısı) dan oluşan iki farklı seçeneğiyle kişibaşı 185 TL olarak belirlendi. Yılbaşı yemeğine Figen Biricik ve orkestrasının nefis şarkıları eşlik edecek. Ardından DJ performansı da izlenebilir.

Çorlu’nun business oteli Divan Çorlu ise lezzetli menüleri ve geceye renk katacak orkestrası ile hem Divan Pub’ta hem de Yıldız Salonu’nda iki farklı organizasyon gerçekleştiriyor. Gece boyunca sayısız sürpriz ve çekilişin yapılacağı Divan Çorlu’da ayrıca çocuklar için özel menü ve palyaço gösterileri bulunuyor.

Divan Otellerinin sunduğu birbirinden cazip ve renkli programlardan birini seçerek bu yıl Noel Baba’yı bile kıskandırabilirsiniz.

Web: www.divan.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT