Divan Pastaneleri Dünya Çikolatalarını Bir Araya Getiriyor

Divan Pastaneleri Dünya Çikolatalarını Bir Araya Getiriyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Divan Pastaneleri Dünya Çikolatalarını Bir Araya Getiriyor

Divan Pastaneleri zengin çikolata seçeneklerine yeni tatlar ekledi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 24, 2018

Divan Pastaneleri zengin çikolata seçeneklerine yeni tatlar ekledi. Dünyanın 5 farklı bölgesinden toplanan kakao çekirdekleriyle hazırlanan Orijin Tablet çikolatalar her damak tadına hitap ediyor. 5 farklı yoğunluk derecesiyle hazırlanan Orijin Tablet çikolatalar Cava, Madagaskar, São Tomé, Brazilya ve Ekvador bölgelerinde yetiştirilen kakao çeşitlerinden hazırlanıyor.

Dünyanın 5 farklı coğrafyasında yetişen kakao çekirdeklerini özenle seçen Divan Pastaneleri, çikolata tutkunlarına yeni nesil seçenekler sunuyor. 5 farklı kakao yoğunluğu ile hazırlanan Orijin Tablet çikolatalar, birbirinden çeşitli seçenekleriyle Divan lezzetlerinin arasında yerini aldı.

Cava bölgesindeki kakaoların işlenmesiyle hazırlanan %32 oranında kakao içeren D’art Chocolate Java, kakao ve karamel tadının yanı sıra muz ve ananas meyvelerinin vurgusunu ortaya çıkarıyor. Madagaskar bölgesinde yetişen kakao çekirdekleriyle hazırlanan % 67 yoğunluk oranına sahip D’art Chocolate Madagascar ise egzotik meyve aromalarıyla eşsiz bir deneyim yaşatıyor. %76 kakao yoğunluğuna sahip D’art Chocolate São Tomé ise adını aldığı bölgede yetişen kakao çekirdekileriyle özenle hazırlanırken taze meyveleri tatlı severlerin beğenisine sunuyor. Brazilya’nın muhteşem doğasında yetişen kakao çekirdekleri ile % 70 kakao yoğunluğuna sahip olarak hazırlanan D’art Chocolate Brasil damaklarda yumuşacık ve keskin bir bitter çikolata tadı bırakıyor. Ekvador bölgesinde özenle yetiştirilen ve serinin en yoğun aromaya sahip D’art Chocolate Ecuador ise %80 kakao oranı ile bitter çikolata severlerin vazgeçilmezi olmaya aday.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT