Divan Restoranlarında Görme Engellilere Özel Menü

Divan Restoranlarında Görme Engellilere Özel Menü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Divan Restoranlarında Görme Engellilere Özel Menü

Divan Restoranları, görme engelli misafirlerine daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla, her birimin kendi menüsünü Braille Alfabesi ile yeniden oluşturdu.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 15, 2015

Divan Restoranları örnek bir projeye imza atıyor. Kış sezonu için oluşturulan yeni menüler arasında, görme engellilere yönelik Braille Alfabesi ile hazırlanan özel menüler de bulunuyor. Bu menülerle görme engelli misafirlere sipariş verme ve hizmet alma aşamalarında kolaylık sağlanması hedefleniyor.

Divan Restoranları, görme engelli misafirlerine daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla, her birimin kendi menüsünü Braille Alfabesi ile yeniden oluşturdu. Divan Brasserie Bebek, Divan Brasserie Beyoğlu, Divan Brasserie Kalamış, Divan Pub Erenköy, Divan Pub Ataşehir birimlerinin menüleri bu şekilde düzenlendi. Ayrıca, Rahmi M. Koç Müzesi bünyesindeki Halat by Divan, Cafe du Levant ve Bar Bar Rossa’nın menüleri de bu alfabeye uyarlandı.

Hazırlanan menülerle görme engelli misafirlere sipariş verme ve hizmet alma aşamalarında kolaylık sağlanması hedefleniyor. Ayrıca, engelli kişilere yönelik hizmetlerin çeşitlendirilmesi ve bu konudaki duyarlılığının artırılması da amaçlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT